sâmbătă, 9 martie 2013

Elimină veveriţele enervante

    Îndepărtarea veveritelor este o indeletnicire pentru profesioniști. Tu nu ar trebui să tratezi problema veveritelor de unul singur. În timp ce ai putea fi capabil de a captura și / sau ucide o veveriță, mai multe tratamente eficiente vor preveni probleme, cum ar fi puii morți care putrezesc în mansarda dumneavoastră sau crapaturi.
250px-Eastern_Grey_Squirrel_in_St_James's_Park,_London_-_Nov_2006_edit     Riscul pentru sănătatea Dvs. și dilemele comune care rezultă din luarea problemei în propriile Dvs. mâini, pur și simplu nu merita. Profesionistii specializaţi în controlul animalelor au mai multe moduri în care se poate face faţă problemei cu veverița. Ei pot prinde si ucide veverite, pot prinde și muta veverițele, folosind echipament de respingere a veverițelor și chiar echipament special pentru a conduce veverițele departe de casa Dvs.. După ce problema cu veveritele a fost abordată ar trebui ca Dvs. să faceti tot posibilul pentru a repara daunele de sigilare sau orice deficiențe structurale în casa ta, în special se are in vedere acoperișul și instalarea unei protectii pe coșul de fum.

      Fii conștient, totuși, că chiar și cele mai eficiente tratamente nu pot preveni infestările viitoare, mai ales daca locuiesti într-un loc in care comunitatea locală consideră veveitele de bun augur.
Pentru prevenirea si infestarea acestor daunatori puteti folosi aparate cu ultrasunete, care sunt concepute pentru a face fata infestarilor de daunatori intr-un mod ecologic, fara poluanti sau produse chimice. Este o noua metoda care reprezinta o descoperire inovatoare in combaterea daunatorilor. Aceste aparate cu ultrasunete antidaunatori emit ultrasunete puternice, care afecteaza capacitatea auditiva si senzoriala a daunatorilor si in cele din urma ii determina sa paraseasca zona afectata, unde este instalat aparatul. Datorita frecventei inalte, ultrasunetele nu deranjeaza sau afecteaza in niciun mod omul. Emiterea constanta a ultrasunetelor impiedica functiile vitale ale daunatorilor si cauzeaza panica in randul acestora. De asemenea, influenteaza procesele de imperechere si hranire, determinandu-i dupa un anumit timp sa paraseasca zona. Unele aparate cu ultrasunete sunt calibrate in asa mod, incat să acopere o gamă largă de frecvenţă impartita in mai multe moduri de functionare, permitand utilizatorului sa aleaga modul care se potriveste cel mai bine cazului sau de infestare.

      Primele semne ale efectelor acestor aparate cu ultrasunete se observa intr-o perioada de 12-14 zile din momentul punerii in functiune. Performanta optima este obtinuta in aproximativ 25 de zile de la instalare. Pe parcursul acestei perioade, orice crestere brusca in activitatea dăunătorilor este normala. Emiterea de ultrasunete determina daunatorii sa plece in cautarea unui adapost in alta parte, iar in scurt timp vor disparea complet. Masurile preventive contra daunatorilor va ofera o siguranţă mai mare de a evita infestarea dăunătorilor.

     Magazin.anti-daunatori  este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT