marți, 12 martie 2013

Daunele ciocanitoarelor

   Ciocănitoarea poate fi una dintre păsările cele mai dăunătoare pentru proprietatea dumneavoastră. Ele ciugulesc lambriurile și / sau ramele ferestrelor, încercând să creeze cuiburi sau aflandu-se în căutarea alimentelor. Ciocănitoarea, mai frecvent, creează gauri in copaci pentru căutarea sursei de hrană și scobeşte copacii pentru cuib.
Ciocanitoare-1
       Ciocănitoarele mănâncă de obicei gândaci și furnici, dar ele pot consuma orice insectă. Dacă vedeți linii orizontale în copacii Dvs., ele sunt, destul de probabil, urma unui traseu de cautare insecte lăsate de ciocănitoare.

    Dacă este prezenta o ciocănitoare, indiferent daca sapa în lemn, pereţii casei sau în copaci, lemnul este probabil mort sau pe moarte. Acest lucru nu înseamnă că copacul Dvs. este mort, dar poate fi doar o parte din acel arbore moarta, deoarece majoritatea copacilor au unele porțiuni moarte. Ciocănitoarea nu va ataca numai lemnul care este sanatos. Astfel ele nu vor ucide, de obicei, un copac.

     Acestea fiind spuse, deteriorarea casei Dvs. poate fi iritanta, iar aceasta deteriorare vă poate costa mult. Găurile săpate în ferestre sunt frecvente și foarte costisitor de reparat, pentru ca, de obicei, întreaga fereastră trebuie să fie înlocuită.

    Dacă vedeți prejudiciul rezultând din daunele create de ciocănitoare sau le-aţi auzit zgomotul în copaci sau pe casa Dvs, nu ezitaţi să ne sunaţi şi specialiştii vă vor ajuta in luarea măsurilor antipasari pentru ameliorarea situaţiei. Vom diagnostica problema dvs. pentru a ne asigura ca infestarea s-a datorat ciocănitoarei și vom elimina aceste păsări într-un mod eficient și uman.

     Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT