vineri, 22 martie 2013

Cum ar trebui să curăț o zonă contaminată de rozătoare?

      Considerentele principale, in evitarea bolilor suparatoare răspândite de rozătoare, constau prin faptul de a evita atingerea suprafețelor direct cu pielea și de a evita inhalarea prafului ridicat în aer de pe suprafete. Din nou, poate doriți o deratizare profesionista în zona dumneavoastră asigurata de un specialist autorizat din industria de combatere a dăunătorilor. În general, o persoana instruita poate evalua situația dumneavoastră referitor la controlul de soareci si sobolani, la curățarea corespunzătoare a mediilor potențial contaminate, purtand un echipament de protecție corespunzător.
files.php     În cazul în care veti alege să abordati personal curățarea dupa infestarea rozatoarelor este recomandat sa respectati următorii pași, care au fost recomandati de către mulți dintre oamenii informați din industrie și din universități.
      Aerisiți zona afectată cu o noapte înainte prin deschiderea ușilor și ferestrelor acolo unde este posibil.
Purtati manusi de cauciuc, ochelari de protecție și cel puțin o mască de praf în mod corespunzător. Cel mai potrivit este un aparat de protecție respiratorie cu un “filtru HEPA”, capabil de a filtra chiar viruși mici.

      Umeziti zonele unde sunt cuiburile, capcanele contaminate cu rozătoarele moarte sau cu excrementele acestora cu o soluție de spray dezinfectant. Sugestia ar fi de aproximativ 1 1/2 cesti de înălbitor de uz casnic în 5 litri de apă. Dacă zona contaminată va fi pe suprafata mobilei, atunci acesta ar trebui să fie curățata profesional. Dacă cuiburile rozatoarelor au fost facute in interiorul mobilierului, trebuie sa eliminati neaparat aceste elemente.

    Nu aspirați pentru eliminarea excrementelor de rozătoare.
  Rozătoarele capturate ar trebui să fie plasate într-o pungă de plastic, fără să le atingeti. Utilizați cu o manusa pentru intoducerea rozatoarelor in sacul menajer. Orice capcana mecanica pentru rozatoare și zona din jurul acesteia ar trebui să fie dezinfectate.
   Spălați-vă mănușile în dezinfectant înainte de a le scoate, iar apoi spălați-vă bine pe mâini.

     Aceste lucruri, in general, sunt unele informații de bază despre Hantavirus și Arenavirus, șoareci, sobolani și combaterea rozătoarelor. Există o mare cantitate de informații disponibile pe Internet, si informații factuale, exacte, ce pot fi găsite pe site-uri oferite de Centrele pentru Controlul Bolilor.

                     Managementul deratizarii

    Dacă ați făcut tot ce ati putut și încă va confruntati cu invazia soarecilor si sobolanilor în casa Dvs, este important sa contactati un profesionist de la deratizare. Soarecii pot coloniza sub beton și pridvoare, în mansarda dumneavoastră și in alte locuri greu accesibile. Un exterminator profesionist poate elimina soarecii si sobolanii de casa Dvs. si repara si orice deteriorare provocata de acestia. Pofesionistii de la deratizare vor avea instrumente și tehnici pentru a vă scăpa de rozatoare o dată și pentru totdeauna.

      Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT