luni, 11 martie 2013

Pest Reject – Aparat antidaunatori impotriva gandacilor, rozatoarelor si insectelor

   Aparatul antidaunatori Pest reject, conectat la priza, transmite impulsuri electromagnetice prin intermediul instalatiei electrice. Aceste unde electromagnetice vor afecta sistemul nervos al gandacilor si rozatoarelor si vor alunga daunatorii chiar si din cele mai greu de patruns locuri: de sub podele, din spatele peretilor sau plafoanelor false, din tocurile usilor si ferestrelor, din crapaturile lemnului din care este confectionata mobila, camari si spatii inguste ce se ascund in pereti, tocurile ferestrelor si usilor. Aceste unde afecteaza functiile lor vitale si provoaca panica printre ei, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat, care este de aproximativ 150 mp.
mouse1
     Performanta optima este obtinuta in aproximativ 20 de zile de la instalarea aparatului Pest Reject antidaunatori. Pe parcursul acestei perioade, orice crestere brusca in activitatea daunatorilor este normala. Emiterea undelor electromagnetice determina daunatorii sa plece in cautarea unui adapost in alta zona, iar in scurt timp vor disparea complet. Utilizarea masurilor preventive antidaunatori in decursul acestei perioade va avea un efect mai mare.
Recomandam sa lasati aparatul antidaunatori Pest Reject in priza pe toata durata anului, chiar daca ati scapat de daunatorii maturi, deoarece puii si larvele daunatorilor vor fi neafectati de aparat din pricina sistemului nervos care se dezvolta in cateva saptamani. Consumul este insesizabil, in schimb Dvs si familia va veti bucura de un camin curat, fara daunatori.
Pe timpul noptii aparatul antidaunatori Pest reject va emite o lumina de veghe asigurand o lumina ambientala foarte placuta noaptea.
     Aparatul antidaunatori Pest Reject nu afecteaza animalele de companie, omul sau membrii familiei dvs. Nu interfereaza cu aparatele electrice si electrocasnice. Nu produse fum sau vapori toxici, nu omoara animalele in casa, ci doar le alunga.
   Magazin.anti-daunatori  este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT