joi, 26 aprilie 2012

Avantajele aspiratoarelor antiinsecte

Una dinte cele mai bune rezultate veti putea obtine cu distrugatoarele de insecte.
Aparatul  antiinsecte cu ventilator se caratecrizeaza prin: lumina speciala UV-A, care atrage puternic insectele zburatoare, ventilatorul absoarbe si se depun insectele intr-un colector aplicat in interiorul aparatului.

Aparatul antiinsecte cu Led UV este un aparat cu lampa UV si ventilator, care va ajuta in lupta cu insectele din gospodaria Dvs.

Aparatul anti insecte atrage si omoara insectele zburatoare instantaneu, fara durere si in mod igienic.
Insectele sunt atrase spre recipientul de colectare, unde ventilatorul le aspira, si insectele vor fi distruse prin electrocutare intr-un camp electric.Recipientul de colectare poate fi golit si curatat ori de cate ori este nevoie.
Aparatul antiinsecte este perfect izolat intr-o carcasa de plastic si nu exista nici un pericol de electrocutare pentru oameni sau animalele de casa.
Lumina nu e periculoasa pentru oameni sau animale de casa.
Avantaje ale aspiratorului antiinsecte cu led UV:
  • insectele sunt atrase catre lumina albastra si omorate de grilajul metalic aflat sub tensiune;
  • insectele sunt colectateigienic intr-un bazin aflat sub lampa;
  • eficient impotriva tuturor insectelor, precum muste mari sau medii, musculite, molii, tantari, albastrite, libelule, lacuste, purici, tauni, fluturi de noapte,;
  • aparat antiinsecte este ideal sa fie utilizat in camera copiilor, magazine, hoteluri, restaurante, ferme, industrie, servicii de sanatate, sali de expozitie, bucatarii etc.
  • consum redus de 3 W
Aparatul antiinsecte se alimenteaza cu ajutorul unui alimentator(inclus in pachet), la reteaua electrica de 230V AC – 50Hz, se porneste prin apasarea butonului ON/OFF in pozitia ON, cele 6 LED-uri vor lumina si vor atrage insectele zburatoare.
Aria de actiune a aparatului antiinsecte este de 10 mp.
Pretul aparatului antiinsecte este 140,47 Ron cu Tva.
   
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT