vineri, 20 aprilie 2012

Rolul distrugatoarelor de insecte pentru combaterea tantarilor

Tantarii sunt o specie de insecte adaptata la mediul rural. Tantarii pot fi gasiti oriunde in lume, mai ales in zonele cu umiditate puternica.  La unele specii din categoria femelelor nu se produce maturizarea oualor fara consumarea mamifere. Dezvoltarea larvelor se va realiza in ape statatoare. Doare femelele inteapa, pentru maturizarea aparatului reproductiv si pentru producerea de oua, deoarece sangele oamenilor reprezinta un izvor de ptoteine.
Femelele sunt dotate cu un sistem senzorial complex pentru detectarea “donatorului de sange” care orienteaza insecta prin perceperea unor factori stimulatori. Femelele sunt atrase in special de umiditate, de culori, de caldura si de parfumuri intense.

Cum trebuie sa lupti impotriva tantarilor, pentru a evita neplacerile aduse de acest tip de insecte?

Tantarii iubesc anotimpul cald. Insa exista specii care rezista foarte bine si pe perioada iernii. Tantari supravietuiesc fara probleme iernilor blande, mai ales in zonele in care iernile au cu temperaturi ridicate (cum ar fi statul American Florida, de ex). Solutia ideala pentru combaterea tantarilor ar fi distrugatoarele de insecte.

Distrugatorul de insecte Isokat junior  acopera suprafata de 50 mp. Se poate folosi nu numai pentru combaterea tantarilor, ci si impotriva musculitelor, mustelor, puricilor. Atrage toate tipurile de muste, musculite, tantari, alte insecte zburatoare, insectele atrase de lumina ultravioleta (UV) fiind omorate prin electrocutare, rapid, fara durere. Insectele moarte nu sunt imprastiate in aer sau la sol.
Acest aparat tantari actioneaza fara toxine si substante chimice, fara pericole pentru oameni si animale, fara poluarea aerului, solului sau a panzelor de apa freatice, fara zgomot si fara mirosuri neplacute.



Acest aparat tantari functioneaza pe baza de inalta tensiune. Pentru combaterea tantarilor si insectelor zburatoare acest aparat tantari nu se introduce intr-o priza amplasat in apropierea altor surse de lumina.
Insectele zburatoare, care inoportuneaza si inteapa sunt atrase de lumina ultravioleta. Cand se vor apropia spre sursa de lumina, ele ating electrolizii sub tensiune si sunt omorate rapid si igienic. Aceasta tensiune nu prezinta pericol pentru om.

Consumul acestui aparat tantari este de 8W.
Dimensiuni aparat tantari: H = 285 mm, diametru 140 mm
Acest aparat tantari se poate folosi in interior si exterior.
Acest model de aparat tantari are o durata medie de viata de 5 ani.
Pretul acestui aparat tantari este 111.99 Ron cu Tva.

Isokat junior, acest aparat tantari poate fi utilizat acasa, in magazine, hoteluri, restaurante, ferme, industrie, servicii de sanatate, sali de expozitie, bucatarii, terase etc.

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT