miercuri, 25 aprilie 2012

Avantajele distrugatoarelor antitantari semiprofesionale

Distrugatoarele de insecte numite si sub numele de insect-killere, sau capcane insecte cu ultraviolete sunt ideale pentru spatiile publice sau zone de productie din industria alimentara sau farmaceutica. Insectele zburatoare care sunt atrase de lumina UV a lampilor, sunt electrocutate de grila de inalta tensiune
Sunt distrugatoare, aparate antitantari, portabile, cu aspect placut, proiectate pentru utilizare intr-un domeniu larg, incepand de la locuinte pana la sali de desfacere, in toate incaperile unde nu este dorita prezenta insectelor.
 
 
 
Distrugatoarele antitantari sunt de urmatoarele tipuri:

Aparat antitantari cu ventilator: lumina speciala UV-A atrage puternic insectele zburatoare, ventilatorul absoarbe si se depun insectele intr-un colector aplicat in interiorul aparatului.
 
Aparat antitantari cu tensiune: lumina speciala UV-A atrage puternic insectele si grilajul interior de tensiune inalta le omoara.
 
Aparat antitantari cu banda cu lipici: lumina speciala UV-A atrage intens insectele zburatoare care se aseaza pe banda cu lipici, se lipesc pe banda apoi mor. Banda cu lipici este imbinata cu feromoni (substanta hormonala), cara atrage la randul ei insectele.
Unul dintre aparate tantari de capacitate mare, face parte aparatul antitantari GC60W, care se bazeaza pe principiul de electrocutare a insectelor zburatoare.
 
Acest aparat tantari are aria de actiune de 350 mp.
Se recomanda in spatii deschise, cum ar fi locuinte, feme, hoteluri, birouri etc.
Se poate utiliza acest aparat tantari si in exterior, cu conditia sa fie ferit aparatul antitantari de umezeala.
Aparatul poate fi fixat de carligul aflat in partea superioara a acestuia, la o distanta de min. 1 – 1,5 metri de o alta sursa de lumina.
Puterea instalata a distrugatorului de insecte | aparatului anti-insecte este de 60W (trei lampi UV de 20 W fiecare).

Avantajele aparatului antitantari:
  • aparatul antitantari este poluant, nu degaja substante chimice sau mirosuri si este inofensiv pentru oameni si animalele de casa, nu polueaza aerul, solul sau panzele de apa freatica.
  • intretinerea usoara a aparatului antitantari
  • tuburile UV ale aparatului antitantari sunt de cea mai inalta calitate, sunt certificate IMQ si respecta cele mai stricte standarde de siguranta si calitate ale Uniunii Europene.
  • unghiul de propagare al aparatului antitantari este de 360º
  • este echipat cu plasa de protectie pentru accidente.
  • aparatul antitantari 3 x 20 W. este realizat din aluminiu.
Aparatul antitantari are o durata medie de viata de 5 ani.
Pretul aparatului antitantari este 384.79 Ron cu Tva.
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT