miercuri, 11 aprilie 2012

Combaterea tantarilor cu ajutorul dispozitivului fix si mobil

Muscaturile de tantar reprezinta un pericol pentru sanatatea noastra, nu doar un disconfort trecator.
Drept urmare, in plin sezon estival, trebuie sa ne pregatim pentru atacul tantarilor cu aparate pentru combaterea tantarilor.
Spre sfarsitul lunii aprilie si mai adultul tantar depune ouale, cand temperatura apei depaseste 10ºC; generatiie din primavara si vara se succed la fiecare 15-20 zile, in functie de temperatura apei. Dezvoltarea larvelor se realizeaza in ape statatoare.

Pentru protectia noastra, putem utiliza aparate portabile  cu ultrasunete pentru combaterea tantarilor.
Modelul recomandat contine un dispozitiv pentru combaterea tantarilor economic, ecologic, care trebuie doar alimentat de la reţea şi unul mobil pentru combaterea tantarilor, care genereaza ultrasunete pentru indepartarea tantarilor.

Dispozitivul  fix pentru combaterea tantarilor  de culoare gri, cu dimensiuni reduse, este prevazut cu un bec de culoare rosie pentru verificarea functionarii corecte, care in momentul punerii in priza se va aprinde si va servi doar pentru interior. Raza de actiune a aparatului fix pentru combaterea tantarilor este de 30 mp. Frecventa de lucru a aparatului pentru combaterea tantarilor este de 7kHz. Aparatul fix pentru combaterea tantarilor se alimenteaza la  220 V 50Hz ( putere consumata aprox. 0,8 W )
Aparatul portabil pentru combaterea tantarilor  functioneaza cu baterie de 1,5V Tip. AA ( functionare de aprox. 1 an de zile ) si raza de actiune este de 2-3 mp in aer liberi, cu o eficienta maxima in mediul urban.
Sunetele de inalta frecventa indeparteaza tantarii din vecinatatea dispozitivelor pentru combaterea tantarilor.
Sunt aparate ecologice pentru combaterea tantarilor, care nu folosesc substante chimice care ar putea fi periculoase pentru copii sau pentru animale de companie.
Eficienta aparatului pentru combaterea tantarilor nu este imediata, ci se va vedea in scurt timp.
Inofensiv pentru oameni, pasari, animale şi mediul inconjurator
    
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT