joi, 5 aprilie 2012

Cum ii afecteaza pe cainii fara stapan aparatele cu ultrasunete ?

Cainii fara stapan, pot fi purtatori de boli grave, uneori chiar mortal, exemplu fiind virusul turbarii.
Cainii maidanezi au pus stapanire pe marile orase.
 
 
Strazile au devenit locul in care isi fac veacul haite de caini fara stapan. Conform unor studii realizate de asociatii de protectia animalelor, in Bucuresti salasluiesc aproape 30.000 de caini ai strazii, iar in fiecare zi se nasc 100 de pui.
Datorita prezentei tot mai frecvente in zonele rezidentiale a cainilor comunitari si a pisicilor se cere o solutie pentru a evita problemele si pericolele aparute odata cu acestia. Solutia ideala este utilizarea unui aparat anti caini pentru alungarea cainilor maidanezi.
Unul dintre simturile cele mai dezvoltate cainelui este simtul auzului, care le permite sa auda frecvente mai inalte.
 
Dispozitivele noastre de anti caini sunt calibrate pentru a emite frecvente pe care le pot auzi, in scopul de a le instrui (nivelurile utilizate au fost aprobate de catre societatile de protectie a animalelor).
Atunci cand aparatul este in mod de lucru, ultrasunetele emise de aparat anti caini, nu pot fi percepute de urechea umana si aparatul pare a fi complet silentios.
Cainii le pot auzi, cu toate acestea, provocandu-le ultrasunetele acestui aparat anti caini o senzatie de neplacere fara a le cauza probleme fizice sau psihice. Utilizarea unui aparat anti caini este o metoda practica si igienica de a mentine cainii nedoriti departe de Dumneavoastra, fara utilizarea pesticidelor sau produselor chimice. 

Aparat anti caini cu ultrasunete pentru indepartarea cainilor portabil SC 35 emite sunete cu o frecventa intre 20 si 25 kHz, care sunt auzite de caini.
Pentru aceast aparat anti caini trebuie directionat direct inspre cainele in cauza.Acest aparat anti caini se alimenteaza cu o baterie de 9V.
Emitator de ultrasunete acestui aparat anti caini  indeplineste doua functii: alunga cainii agresivi si ajuta la dresajul cainilor de companie. Cainele poate receptiona ultrasunetele emise de aparat anti caini pana la o distanta de 7m, in functie de auzul si varsta acestuia.
 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT