miercuri, 18 aprilie 2012

Protejarea familiei de tantari

Nu este suficent un mediu de viata curat pentru a proteja bunastarea familiei tale. Trebuie sa va asigurati, ca nu are casa Dvs. daunatori.
Roinsectul se angajeaza prin metode inovatoare si eficente sa va ofere o gama completa de produse contra tantarilor si distrugatoare de insecte pentru a ajuta la protejarea familiei Dvs. de potentialele boli.

Spre deosebire de metodele traditionale, care pot contine substante chimice, toxice, produsele de la Roinsect sunt ecologice si se asigura, ca sanatatea familiei Dvs. sa nu fie compromisa in nici un fel.
Produsele noastre va ajuta impotriva tantarilor sa mentineti  casa curata si un mediu sigur.

Exista 3 tipuri de lumina UV:
  • UV-A-are efecte eritematoase (de tip inflamator)
  • UV-B-are efect bronzant (prin stimularea celulelor ce determina colorarea normala a pielii – melanocite)
  • UV-C-are efect distructiv asupra celulelor, determinand grave leziuni celulare si este deosebit de importante in dezinfectie si sterilizare.
UV-tip A  se afla intre spectrului de frecvente de 315 şi 400 nm şi este larg acceptata si utilizata in echipamentele de control al insectelor. 

UV-A este o lumina cu lungime de unda ultraviolete in intervalul 315 – 400 nm. Acesta este, de asemenea, numai impotriva radiatiilor UV- o lumina care este inofensiv pentru organismul uman si este dovedit a fi cele mai atractive pentru insecte şi daunatori.

Modelul Isokat blue impotriva tantarilor atrage insecte zburatoare cu ajutorul luminii ultraviolete, care vor fi electrocutate pe o grila metalica sub tensiune. Insectele zburatoare sunt prinse si eliminate in conditii de siguranta. Cand se indreapta tantarii spre sursa de lumina, ei ating electrolizii sub tensiune si sunt omorate rapid si igienic.

Aceasta tensiune nu prezinta pericol pentru om. Utilizarea acestui aparat impotriva tantarilor este sigura si nu contine substante chimice sau toxice. Consumul redus de energie al aparatului contra tantarilor asigura o solutie accesibila de a scapa de insectele zburatoare iritante.
Aparatul contra tantarilor se utilizeaza in interior sau exterior fara sa fie expus la intemperii directe cum ar fi soare excesiv, ploaie, ideal pentru terase de mici dimensiuni prin jurul casei.
Aparatul impotriva tantarilor se introduce in priza si combate insectele zburatoare, nu se introduce intr-o priza amplasat in apropierea altor surse de lumina.
 
Se recomanda agatarea aparatului contra tantarilor la o distanta de 1,5 m pana la 3 m deasupra solului.
Pretul de vanzare al aparatului impotriva tantarilor este 62.22 Ron cu Tva. Aparatul impotriva tantarilor va asigura protejarea suprafetei de 20 mp.

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT