marți, 9 octombrie 2012

Aparat antirozatoare pentru un spatiu de 50 mp

O alta metoda inofenstiva de a scapa de rozatoare este sa folosesti un aparat cu ultrasunetesi cu unde electromagnetice.
Aceste aparate cu ultrasunete, antirozatoare functioneaza pe baza de ultrasunete care sunt imperceptibile pentru urechea umana, dar foarte deranjante pentru rozatoare. Acestea sunt gonite din incaperile si zonele in care este montata alarma cu ultrasunete. Metoda este recomandata in zone unde nu se pot folosi otravuri si poate fi utilizata chiar si preventiv, pentru a impiedica patrunderea rozatoarelor in spatiile respective. Aceste aparate cu ultrasunete, antirozatoare  nu polueaza aerul din incapere, pot fi usor puse in functiune si pot fi utilizate pe termen nelimitat, in timp. De asemenea, aceste aparate cu ultrasunete, antirozatoare cu ultrasunete nu necesita intretinere si are un consum minim de energie.
 
Pentru combaterea rozatoarelor va recomandam din gama noastra un aparat soareci cu doua functii: cu  ultrasunete si unde electromagnetice Minirepeller RX03.Ultrasunetele precum si undele electromagnetice emise de aparat soareci sunt inofensive pentru om, insa deosebit de deranjante pentru rozatoare, obligandu-le ca sa paraseasca acel spatiu ocolind raza de actiune a acestui aparat soareci. Rozatoarele isi pierd capacitatea de a consuma alimente si de a trai in liniste.
Pentru a scapa definitiv de rozatoare este necesar sa functioneze acest aparat soareci in continuu pe cel putin doua-trei saptamani. Se recomanda utilizarea acestui aparat soareci si pentru a preveni patrunderea rozatoarelor in anumite spatii.
Acest aparat soareci nu are nevoie de realimentare chimica. 
Se poate folosi la domiciliu, in birouri, cafenele, restaurante etc. Frecventa de lucru a acestui aparat soareci este de 25 000 Hz si puterea sonora a boxei de 110 dB. Unghiul de propagare al ultrasunetelor: 90º. Consumul acestui aparat soareci, antirozatoare este de 4W. Raza de acoperire pana la 50 mp in spatiu deschis.
 
Functionarea aparatului este semnalizata de clipirea intermitenta a ledurilor rosu/ verde de pe partea frontala a acestui aparat soareci, antirozatoare. Ultrasunetele emise se reflecta de ziduri si pentru mai multe camere se recomanda cate un aparat soareci in  fiecare camera in parte. Undele electromagnetice se transfera in firele de curent din peretisi impulsurile electromagnetice afecteaza  atunci, cand rozatoarele sunt in adaposturile lor. Aceste impulsuri electromagneticenu sunt suportate de rozatoare, si vor iesi din ascunzatori pentru a scapa de influenta factorului deranjant. Nu trebuie instalat acest aparat soareci in apropierea covorului, a perdelelor sau a materialelor ce pot duce la scaderea de presiune acustica si care vor dauna efectului impotriva daunatorilor. Dispozitivul se introduce in priza la 20- 30 cm distanta de podea

Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT