vineri, 12 octombrie 2012

Principalii daunatori pe perioada toamnei sunt rozatoarele

Principalii daunatori pe perioada toamnei sunt rozatoarele care produc pagube la produsele cereale dupa recoltarea lor.
In afara de pagube produse, rozatoarele raspandesc si numeroase boli infecto-contagioase si parazitare. Adesea infecteaza si animalele si pasarile, indeosebi pe cele tinere.
Este necesar sa protejati zonele speciale cum ar fi hambarele, cotetele de porci, gaini impotriva acestor daunatori pentru a evita orice neplaceri. Un aparat soareci ultrasunete poate rezolva problema Dvs. Va prezentam Attack wave-ul, care este un aparat soareci ultrasunete cu doua difuzoare, emitand ultrasunete variabil continuu intre intervalul de frecventa de 30 000 Hz – 65 000 Hz. Aceste rozatoare vor parasi zona acoperita de aparat, mai exact suprafata de 450 mp.
 
Unghiul de emisie al acestui aparat soareci ultrasunete este de 260º si va recomandam amplasarea lui intr-un colt pentru acoperirea intregului spatiu. In cazul in care locul Dvs nu este deschis si este impartit in mai multe anexe este necesar sa amplasati cate un aparat soareci ultrasunete in fiecare anexa in parte, deoarece ultrasunetele emise de aparat soareci ultrasunete nu au puterea de a trece prin pereti.  Functionarea acestui aparat soareci ultrasunete  este semnalizata de ledul rosu de pe partea frontala a dispozitivului.
Acest aparat soareci ultrasunete nu polueaza mediul inconjurator si punerea in functiune este foarte simpla, conectand aparatul la priza de 230 V -  50 Hz.
 
Acest aparat soareci ultrasunete nu va afecta pasarile, deoarece acestea pot percepe sunete pana la 2 kHz si nici animalele.
In acest caz, utilizand ultrasunetele, veti scapa de utilizarea capcanelor, otravurilor periculoase care pot dauna si gospodariei Dvs. si mediului inconjurator.
Veti observa o ameliorare deosebita dupa 10-15 zile de functionare continua a acestui aparat soareci ultrasunete, dupa care este important sa lasati acest aparat soareci ultrasunete sa functioneze permanent pentru a proteja spatiul de o noua infestare a rozatoarelor.
  
Magazin.antidaunatori  este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT