joi, 25 octombrie 2012

Protectie antirozatoare cu aparat Dual Pest Repeller 200 mp

Una dintre modalitatile de protectie antirozatoare este prin utilizarea aparatelor cu ultrasunete. Ultrasunetele, emise intr-o gama de frecventa specifica, vor fi auzite de aceste rozatoare si percepute ca fiind un zgomot deranjant. In cele din urma, suprafata acoperita de aceste sunete nu va constitui un mediu prea placut pentru rozatoare carora le afecteaza sistemul nervos si functia de reproducere.
Modelul Dual este un aparat antirozatoare, care provoaca daunatorilor un disconfort asupra sistemului lor auditiv. Printre daunatori cei mai afectati sunt rozatoarele, soarecii, sobolanii, gandacii, tantarii, furnicile, paianjenii si alte insecte.
 
 Aparatul antirozatoare A319 DUAL Pest Repeller este echipat cu doua boxe speciale, ce emit ultrasunete intre gama de frecventa 24.000 – 45.000 Hz la presiune sonora de 130 dB.  Aparatul antirozatoare acopera 200 mp. Aceste ultrasunete sunt variabile automat, ce ajuta ca sa nu se obisnuiasca cu un singur nivel de frecventa acesti daunatori. Unltrasunetele sunt auzite si simtite doar de daunatorii enumerati, fiind cuprinse intre frecvente imperceptibile pentru urechea umana. Acest aparat antirozatoare  nu va afecta animalul Dvs. de companie, in schimb veti bucura de un mediu placut fara daunatori .
Aparatul antirozatoare se alimenteaza de la orice priza de 220V. Dupa introducerea aparatului antirozatoare  in priza, aparatul va incepe sa emita ultrasunete, indicand functionarea acestuia un LED de culoare rosie in partea frontala a aparatului. De asemenea, se poate verifica cu ajutorul butonului rosu ”TEST” modul in care percep ultrasunetele daunatorii.
 
Totodata, mai exista un buton de ajustare, cu care se pot modifica frecventele. Efectul maxim al aparatului antirozatoare se va vedea intr-un interval de pana la 20 de zile, timp in care rozatoarele vor fi mai agitate datorita ultrasunetelor deranjante.
Consumul aparatului antirozatoare estefoarte mic, de doar 2W. Este ideal sa utilizati acest aparat antirozatoare in birou, case, intr-un magazin alimentar, gradinita, scoala sau orice alt spatiu public in care aparatul nu va atrage atentia, asa cum o fac de exemplu capcanele clasice cu lipici. 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT