luni, 22 octombrie 2012

Aparat contra rozatoarelor pentru o suprafata de 120 mp

Undele ultrasunete emise intermitent de aparat ultrasunete soareci provoaca rozatoarelor un disconfort greu de suportat, afectand in acelasi timp si alti daunatori, cum ar fi gandacii de bucatarie si liliecii, facandu-le sa fuga din zona de actiune a undelor ultrasonice.
Penru a controla acesti daunatori, instalati acest aparat ultrasunete soareci de putere mare in bucatarie chiar daca suprafata este mai mica.
Durata de utilizare a acestui aparat ultrasunete soareci este nelimitata.
Veti obtine un rezultat optim in decurs de 1 pana la 3 saptamani. Initial, daunatorii vor rezista, dupa care activitatea lor o sa creasca deoarece vor fi perturbati de valurile ultrasunete si nu vor rezista sa le indure aceste ultrasunete emise de aparat ultrasunete soareci.
 
Nu este recomandat sa utilizati otravuri concomitent cu acest aparat ultrasunete soareci.
Aparatul este silentios, deoarece undele sonore sunt peste 20.000 Hz, nepercepute de urechea umana. Functionarea corecta a aparatului  veti putea controla prin aprinderea intermitenta a ledului verde si aprinderea continua a ledului rosu.
Alimentarea acestui aparat aparat ultrasunete soareci se face la priza de 230V.  Acest aparat ultrasunete soareci este prevazut cu 3 pad-uri din material moale atat pentru aderenta, cat si pentru protectia suprafetetei pe care se aseaza acest aparat ultrasunete soareci.
 
Concluzie. 
Distrugand rozatoarele daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor. 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT