joi, 4 octombrie 2012

Folosirea statiei de intoxicare este o metoda inofensiva pentru soareci

Statia de monitorizare pentru soareci este un produs econonomic, din carton puternic si iti permite sa prinzi soarecii fara sa le faci niciun rau. Cutia este usor de utilizat, iar cartonul iti permite monitorizarea. Statie de intoxicare pentru soareci cu doua intari. Aceasta statie este potrivita numai pentru utilizare interioara.
Asambarea statiei este foarte usoara.
Aveti posibilitatea de a folosi substante atractante pentru atragerea soarecilor.
Dimensiunea statiei de intoxicare  pentru soareci este de 13 x 10 x 6 cm Statia de intoxicare  pentru soareci  este in conformitate cu normele Uniunii Europene, certificat ISO 9001:2000.

Pentru soareci va recomandam gelul atractant, care este o momeala sigura, non toxica pe baza de atractivi alimentari speciali pentru soareci, nealergica si nu pateaza tesaturile. Permite o utilizare usoara cu ajutorul sticlei cu sistem “squeeze”. Gura alungita a sticlei ajunge cu usurinta in capcane mecanice sau in statii de monitorizare, pentru a preveni risipa. Gelul pentru soareci are 56g. Se recomanda introducerea in interiorul statiei de monitorizare un carton pe care se amplaseaza 1-2 grame de gel pentru soareci
 
Acest gel pentru soareci nu este o otrava si ii atrage in locurile unde este aplicata. Nu-si pierde proprietatile atractante la temperaturi de pana la -5 grade Celsius. Pentru retinerea soarecilor, mai puteti utiliza lipici pentru soareci non toxic, transparent, Biostop. In cele din urma din cauza infometarii, soarecii vor muri in statia de intoxicare. Stratul aplicat este necesar sa fie de 2-4 mm grosime. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT