luni, 1 octombrie 2012

Aparat anticartite KR7 va salveaza culturile de pagube

Musuroaiele sunt dovezi sigure ale faptului ca in acele zone, sub pamant, traiesc cartite. Principalul scop al cartitelor este gasirea insectelor, oualor, larvelor, viermisorilor, care traiesc in pamant, dar si in radacini sau tulpini subterane ale unor plante, care le servesc drept hrana. Cartitele construiesc doua tipuri de tuneluri: unele verticale, ce conduc spre adancime catre ascunzatori aflate departe de suprafata, iar altele orizontale, la un nivel superior, pentru depozitarea proviziilor.
 
KR 7 un aparat cartite impotriva rozatoarelor si cartitelor subterane ofera un mod ecologic si sigur in rezolvarea problemelor create de daunatori. Cartitele sunt lipsite aproape complet de vedere, in schimb auzul lor este foarte bine dezvoltat si sunt sensibile la vibratiile solului. KR 7 aparat cartite exploateaza aceasta sensibilitate pentru a le alunga prin emiterea sunetelor vibrante, cu schimbarea parametrilor si la diferite intervale, determinand cartitele sa paraseasca zona securizata.
 
Acest aparat cartite este util si impotriva veveritelor de pamant, scorpiilor,  fara sa afecteaza viermii si alte plosnite de pamant. KR7 aparatul cartite opereaza circular, de aproximativ 30 – 35 m diametru, pe o suprafata de 700 – 800 mp.
Acest aparat cartite functioneaza cu  3 baterii tip R 20/ 1,5 V In fiecare 15 secunde se va auzi un sunet vibrant, semn ca dispozitivul functioneaza.
Se face o gaura cilindrica in sol si se introduce acest aparat cartite cu varful in jos, lasand afara 3/4 din partea superioara. Aparatul poate functiona cu niste baterii de o calitate superioara aproximativ intre 4 – 6 luni.
 
Se recomanda pentru obtinerea unui efect maxim de la acest aparat cartite sa amplasati aparatul intr-o zona sigura, cu cel putin doua saptamani inainte de plantarea culturilor, iar vechile adaposturi ale rozatoarelor subterane si ale cartitelor sa fie distruse. Efectul unui aparat cartite apare dupa 2 – 3 saptamani, in functie de tipul solului si densitatea daunatorilor.
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT