joi, 18 octombrie 2012

Minirepeller RX-03 solutia ideala pentru o incapere mica de 50 mp

Alegerea Minirepeller-lui Rx-03 aparat cu unde electromagnetice si ultrasunete este solutia ideala pentru o incapere mica de 50 mp. In acest mod puteti preveni si combate rozatoarele. Cele doua functii ale acestui  aparat cu unde electromagnetice si ultrasunete va ajuta sa indepartati rozatoarele atat din pereti, podele cat si din incapere.
Ultrasunetele precum si undele electromagnetice emise de aparat cu unde electromagnetice si ultrasunete la presiunea sonora de 110 dB sunt nesesizate de urechea umana, insa perfect receptionate de soareci si sobolani, iritindu-le auzul si sistemul lor nervos. 
 
Este recomandat ca acest aparat cu unde electromagnetice si ultrasunete sa fie folosit in special in spatii inchise, oriunde exista posibilitatea de alimentare cu curent electric (230V), sa fie ferit de umezeala si de radiatii mari de caldura. Este un aparat cu unde electromagnetice si ultrasunete cu un consum economic, doar 4W. Folosirea mai multor aparate simultan mareste fundamental eficienta, deoarece ultrasunetele se lovesc de ziduri si se transmit inapoi. In schimb, undele electromagnetice strabat toata instalatia electrica din peretii casei.
Eficienta maxima a acestui aparat cu unde electromagnetice si ultrasunete se remarca dupa 10 -15 zile de functionare continua, dupa care se lasa sa functioneze acest aparat cu unde electromagnetice si ultrasunete preventiv pentru a evita patrunderea rozatoarelor in incapere.
 
Unghiul de propagare al ultrasunetelor este de 90º. Acest aparat cu unde electromagnetice si ultrasunete este calibrat la o frecventa fixa  de 25 000 Hz.
Utilizarea acestui aparat cu unde electromagnetice si ultrasunete este nelimitata, nu polueaza mediul inconjurator si va ajuta in permanent sa tina departe rozatoarele de casa Dvs., fara sa folositi otravuri, metodele clasice.  
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT