joi, 11 octombrie 2012

Trapper T-REX capcana mecanica inovatoare pentru sobolani

Capcana mecanica pentru sobolani T-rex a fost fabricata de catre Laboratoarele Bell. Aceste capcane sunt cele mai avansate capcane mecanice de pe piata pana in prezent. Aceaste capcane mecanice pentru sobolani sunt considerate extrem de eficente in ceea ce priveste combaterea rozatoarelor.
Avantajele acestei capcane mecanice:
  • testate in laboratoare speciale pentru asigurarea unei performante optime
  • scaparea imposibila a sobolanilor din cauza dintiilor patentati ai acestei capcane mecanice, care dupa capturarea sobolanului se blocheaza automat.
  • utilizare usoara in conditii de siguranta
  • sensibilitate la declansare si viteza și capacitatea de reacție a acestei capcane mecanice
  • recipient detasabil pentru momeala
  • poate fi usor plasata in caile rozatoarelor sau in statii de intoxicare
Aceste capcane mecanice sunt capcane inovatoare pentru sobolani si va ofera o alternativa mai sigura si mai usoara fata de alte capcane mecanice periculoase.

Aceste capcane mecanice pentru sobolani se fixeaza cu o singura mana sau cu piciorul printr-o miscare usoara pentru a deschide capcana mecanica pentru sobolani. Are sistem de siguranta care previne inchiderea accidentala.
Dinții patentati sunt capabili de a capta rozatoarele in mod optim, fie din partea din fata, fie din laterala acestei capcane mecanice,  comparativ cu alte capcane mecanice. Ele se potrivesc cu ușurință în stațiile de intoxicare si functioneaza in conditii de siguranta in prezenta copiilor sau animalelor de companie. Nu numai ca sunt de o calitate superioara, dar ele sunt cele mai puternice, non-toxice, o alternativa naturala fata de alte metode otravitoare.
 
Aceste capcane mecanice pentru sobolani sunt fara chimicale, dotate cu statii de momeala amovibile pe care le puteti umple cu momeli naturale, care vor ademeni rozatoarele. Aceste capcane va ofera, de asemenea, un rezultat vizibil, care permite monitorizarea optima. Sunt ideale aceste metode de control a rozatoarelor in zone comerciale sau chiar în zone rezidentiale. Nu puteti da gres cu aceste capcane mecanice puternice T-Rex.
Ca momeala se foloseste gelul atractant Provoke pentru sobolani, amplasand 1-2 grame de gel pentru soareci in recipientul acestei capcane mecanice . Acest gel nu este o otrava si ii atrage in locurile unde este aplicata. Nu-si pierde proprietatile atractante la temperaturi de pana la -5 grade Celsius.
 
Magazin.antidaunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT