miercuri, 3 octombrie 2012

Oferta de toamna: 2 aparate cu unde electromagnetice: Pestmaster AG230 impotriva gandacilor de bucatarie, rozatoarelor, insectelor + 1 aparat cu ultrasunete anticaini Pestmaster AG015

Cele doua aparate antirozatoare AG230 emit unde electromagnetice odata introduse in priza. Aceste unde emise de aparate pentru soareci vor parcurge intreaga instalatie electrica a casei, creand un camp electromagnetic ce afecteaza sistemul nervos al gandacilor si rozatoarelor ce se ascund in pereti, in tocurile ferestrelor si usilor.
Amandoua aparate antirozatoare AG230  functioneaza fara substante toxice si nu necesita intretinere speciala. Se introduc aceste aparate pentru soareci in priza pentru prevenirea daunatorilor. Aceste doua aparate anti soareci nu afecteaza oamenii sau animalele de companie. 
 
Suprafata de acoperire a celor doua aparate anti soareci este de 460 mp, asigurand protectia unui singur etaj al unei case.
Trebuie doar sa introduceti cele doua aparate anti gandaci in priza si vor incepe sa emita undele imediat fara sa auziti vreun zgomot sau sunet, insa LED-urile frontale se vor aprinde, confirmand buna functionare a celor doua aparate anti gandaci.


 In cazul in care va confruntati cu infestarea rozatoarelor sau gandacilor, puteti achizitiona acest set pentru protectia Dvs. si a familiei. Cele doua aparate anti soareci vor proteja doua nivele sau suprafata de 460 mp. Pe langa aceste aparate pentru soareci veti primi un aparat anticaini, care va ptotejeaza in timpul mersului de cainii vagabonzi. 
 
Efectul preconizat dupa folosirea celor doua aparate antirozatoare poate aparea intr-un interval de pana la 20 de zile, timp in care veti observa o crestere a activitatii acestora. 
Aceste aparate anti gandaci nu pot afecta puii, ouale sau larvele pe care daunatorii le pot lasa in urma atunci cand parasesc locuinta dvs. Acestea nu vor fi afectate de aparate anti gandaci , intrucat sistemul lor nervos li se dezvolta dupa cateva saptamani. Va recomandam mentinerea in priza a celor doua aparate anti soareci pe toata durata anului, pt. o protectie maxima a casei Dvs.. 
 
Consumul celor doua aparate anti soareci de doar 6W sau 3 W pe aparat, in schimb dvs. si familia dvs. va veti bucura de un mediu curat, lipsit de gandaci, soareci, sobolani si alte rozatoare.
Aceste aparate anti soareci  pot fi folosite in orice locatie, unde dispuneti de prize: cladiri de birouri, gradinite, scoli, facultati, case rezidentiale, apartamente, clinici medicale, cabinete veterinare.
Undele electromagetice emise de aparate anti soareci nu afecteaza animalele de companie, omul sau membrii familiei dvs. Nu interfereaza cu diverse aparate electronice si electrocasnice.
1 aparat anticaini Pestmaster AG015 tine la distanta cainii maidanezi
 
Cum sa stopati latratul cainilor, care persista toata noaptea?
 
Opriti-l cu ajutorul aparatului Pestmaster AG-015 cu ultrasunete impotriva cainilor.
 Este un dispozitiv modern cu ultrasunete impotriva cainilor dupa sistemele dezvoltate de catre medicii veterinari, care emite unde ultrasonice, pentru dresarea cainilor domestici sau alungarea celor agresivi. Prin apasarea unui buton al acestui aparat anticaini, va alunga cainii maidanezi pe o raza de 15 m. De asemenea, acest aparat anti caini, poate fi utilizat ca un dispozitiv de dresaj, care ajuta sa tina sub control cainii domestici.
 
Acest aparat anticaini ofera posibilitatea de a fi utilizat, ca
  • lanterna cu flashuri puternice in timpul noptii si cu curea de mana pentru mersul pe jos cu cainele Dumneavoastra.
  • ultrasunetele emise  prin boxa din partea frontala a aparatului cu ultrasunete impotriva cainilor, odata apasat butonul marca “Ultrasonic” va indeparta cainii vagabonzi.
  •  alarma, ce poate fi perceputa si de oameni. Aceasta functie a acestui aparat anticaini poate fi utila in cazul persoanelor ce merg singure pe strada, si pot fi oprite in mod brutal de diversi agresori. Butonul marcat “Audible” va emite o alarma puternica, ce poate speria raufacatorul, si poate alerta lumea din jur.  
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand rozatoarele daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT