vineri, 5 octombrie 2012

Statie de intoxicare pentru sobolani

Din cauza migrarii rozatoarelor dintr-o zona in alta nu este usor a se aprecia gradul de infestare. In scopul combaterii rozatoarelor se folosesc mijloace mecanice. In cazul in care gradul de infestare nu este prea mare, combaterea rozatoarelor pe aceasta cale se face prin intermediu statiei de monitorizare pentru sobolani, care este un produs economic, din carton puternic si iti permite sa prinzi sobolanii fara sa le faci niciun rau. In ultimul timp, cu bune rezultate se utilizeaza statiile permanete de intoxicare lenta a sobolanilor. Acestea prezinta marele avantaj ca nu permit accesul animaleor domestice la momeli. In aceste statii de intoxicare penstru sobolani se pun momeli cu substante toxice sau netoxice. 
Rozatoarele fiind adaptate la viata de galerie, manifesta o curiozitate specifica in a explora tot ce le apare sub forma de galerii si spatii inchise de dimensiuni mici.
Aceasta statie de intoxicare sobolani este usor de utilizat, iar cartonul iti permite monitorizarea sobolanilor. Statie de intoxicare pentru sobolani are doua intari. Aceasta statie de intoxicare sobolani este potrivita numai pentru utilizare interioara.
Asambarea statiei de intoxicare pentru sobolani este foarte simpla.
 
Dimensiunea statiei de intoxicare  pentru sobolani este de 28 x 15,5 x 8,5 cm. Statia de monitorizre  pentru sobolani este in conformitate cu normele Uniunii Europene, certificat ISO 9001:2000.
Aveti posibilitatea de a folosi substante chimice cu actiunea toxica lenta sau gel atractant nontoxica pe baza de atractivi alimentari special pentru sobolani.
 
 Pentru sobolani va recomandam gelul atractant, care este o momeala sigurasi  nealergica, fara sa pateza tesaturile cobinat cu Biostopul pentru retinerea sobolanilor. Permite o utilizare usoara cu ajutorul sticlei cu sistem “squeeze”. Gelul pentru sobolani are 224g. Se recomanda introducerea in interiorul statiei de monitorizare un carton pe care se amplaseaza 3-5 grame de gel pentru sobolani.  Nu-si pierde proprietatile atractante la temperaturi de pana la -5 grade Celsius. Pentru retinerea sobolanilor, mai puteti utiliza lipici pentru sobolani transparent, Biostopul. In cele din urma din cauza infometarii, sobolanii vor muri in statia de intoxicare.

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT