marți, 30 octombrie 2012

In trei pasi vei scapa de soareci

Soarecii sunt considerati daunatori, deoarece acestia pot deteriora proprietatea, infecta alimentele, raspandi boli.
 Exista trei pasi pentru controlul soarecilor:
  1.  dezinfectarea;
  2.  dovada, ca ai soareci la domiciliu;
  3. eliminarea populatiei de soareci.
Dezinfectarea reprezinta o metoda comuna de curatire a spatiilor, folosind anumiti agenti de curatare si dezinfectare obisnuiti.
Dovada prezentei soarecilor, reprezinta un pas important din procesul de control al soarecilor si se dovedeste a fi o adevarata provocare si trebuie depuse eforturi suplimentare in acest sens.
Odata ce ai ajuns in acest stadiu al procesului de control al soarecilor, trebuie sa determini unde s-au cuibarit acestia in locuinta ta. Este necesar sa verifici daca sunt semne de roadere, cuiburi sau fecale de soareci. Daca niciuna din aceste semne nu sunt usor vizibile, trebuie sa adopti o alta metoda populara pentru detectarea  soarecilor, si anume sa imprastii usor, in zonele suspectate de tine, pudra de talc neparfumata si sa astepti o noapte ca eventualii soareci sa treaca prin acea zona.  
 
Daca aceasta pulbere va fi deranjata in a doua zi, este o dovada sigura ca soarecii au umblat prin zona.
Plasarea capcanelor, otravurilor va ajuta la eliminarea problemei, iar folosirea aparatelor cu ultrasunete te ajuta sa tii soarecii la distanta.

Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT