vineri, 26 octombrie 2012

Modul de utilizare a aparatelor cu ultrasunete

Un aparat cu ultrasunete ar trebui sa fie plasat spre directia in care prezenta rozatoarelor a fost exrtem de concentrata. Din moment ce undele sonore nu trec prin pereti, este recomandabil de a avea in fiecare camera un astfel de aparat. Aceste aparate cu ultrasunete, pentru o eficenta maxima, necesita sa fie plasate in priza si nu in spatele perdelelor si mobilierelor, pentru a nu devia fluxul undelor sonore. Uneori si un covor mai gros poate sa absoarba aceste ultrasunete. Acestea pot fi motivele pentru care unele persoane sustin ca aparatul nu functioneaza.
 
Lipsa de cunostinte despre modul de functionare al unui aparat cu ultrasunete este un factor important pentru care unii oamenii cred cu adevarat ca nu functioneaza aceste aparate cu ultrasunete.  Dintre vibratiile sonore care ies din limitele de audibilitate ale urechii omenesti, de un mare interes, din punct de vedere practic, sunt ultrasunetele, adica sunetele a caror frecventa este mai mare de 20 000 Hz. Din acest motiv orice aparat este necesar sa-l asezati la o anumita inaltime. De exemplu: aparatele impotriva insectelor zburatoare la 1.5-2 m inaltime fata de sol. 
 
Pentru gandaci de bucatarie cat mai aproape de sol pentru a perturba aceste aparate cu ultrasunete aparitia lor.  
Ultrasunetele pot fi emise de aparate cu ultrasunete si se propaga ca si razele de lumina sub forma de fascicule, spre deosebire de sunetele obisnuite care se imprastie in toate directiile.
Ultrasunetele sufera reflexia si refractia la suprafata de separare a doua medii diferite la fel ca undele luminoase.
Speram, ca aceste recomandari va pot fi utile in modul de folosire a aparatelor cu ultrasunete. 
 
Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT