vineri, 19 octombrie 2012

Indicii care ne duc la infestarea soarecilor

Principalul motiv pentru care soarecii au fost luati in considerare ca daunatori sunt bolile si parazitii, ce pot fi transmise oamenilor de catre acestia. Testarea lor in laboratoare speciale este motivul pentru care soarecii sunt utili, insa sunt periculosi, deoarecece bolile transmise de ei pot infecta oamenii.
Putem include urmatoarele boli si bacterii pe care ne pot transmite:
    – Leptospiroza
    – Hanta virus
    – Boala Lyme
    – Teniei
    – Dermatita
    – Salmonella
In afara de capacitatea de a infecta casa, sunt de asemenea foarte distructivi. Soarecii pot distruge cablurile, cartile vechi, plantele din gradina, cerealele, pot contamina alimentele prin intermediul fecalelor si urinei lor.

Excrementele lor reprezinta un semn vizibil de avertizare ca exista soareci in incapere. Excrementele lor se aseamna foarte mult cu boabele de piper usor alungite si vizibile acolo unde au invadat casa.
Indiciul urmatorul va fi mirosul specific al urinei soarecilor.
In cazul in care casa ta nu a fost infestata niciodata sau nu sunteti familiarizat cu infestarea lor, primul indiciu este mirosul, care in zonele infestate se modifica dramatic. In cele mai multe cazuri, oamenii care au avut de a face cu infestarea soarecilor recunosc accelerarea in interiorul casei infestate. Mirosul emanat de soareci este acru si covarsitor.

De asemenea, prezenta acestor soareci influenteaza animalele, cum ar fi cainii si pisici, transmitandu-le nerabdare si entuziasm.
Cand un soarece ajunge in interiorul casei, acesta va dori sa-si creeze o familie prin inmultire. Daca ti-au invadat soarecii casa, acestia vor incepe cautarea materialelor cu care sa-si construiasca un cuib. In general, soarecii contruiesc cuiburi din ziare, cartoane sau din orice produse similare pe care le gasesc. Veti gasi gauri si semne, uneori chiar trasee, materiale roase de soareci pentru procurarea cuiburilor.

Magazin.antidaunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT