marți, 31 decembrie 2013

Spatii auxiliare umede : Probleme si Solutii

mucegai-5107În industria de combatere a dăunătorilor este necesar să analizăm locul invadat de termite sau de alți dăunători. Multe case mari, frumoase sunt îngrijite la exterior, sunt curate, dar subsolul acestora reprezintă un adevărat dezastru. Pentru mulți proprietari de case spațiul auxiliar este scăpat din vedere, dar acest lucru este extrem de important, ca problemele care trec neobservate, ceea ce poate agrava și cauza rapid daune la domiciliu. În timpul unei veri umede nivelul de umiditate va crește și în spațiul auxiliar al caselor.
Casele  în zonele de coastă sunt construite mai des cu spațiu auxiliar decât cu subsoluri, din cauza apei înalte, care pot provoca inundații. Problema este că zonele de coastă au un nivel ridicat de umiditate, de multe ori duc la umezeala spațiilor auxiliare. Acest lucru duce la apariția mucegaiului, putregaiului de lemn și la infestarea cu termite. Toate aceste elemente distrug lemnul și pot compromite integritatea structurală a casei tale, ceea ce înseamnă reparații costisitoare.
În aceste spații auxiliare condensarea a dus la izolarea umedă si scurgerea apei din conducte, care formează bălți pe foile de plastic de mai jos.
Mucegaiul alb este, în general, un mucegai la suprafață și nu afectează în mod semnificativ lemnul. Mucegaiul negru sau marou este un semn de putregai și necesită atenție imediată. Fără a intra prea tehnic, haideți să aruncăm o privire la cotele privind putregaiul lemnului:
3 % gradul de umiditatea a lemnului = normală, cu temperaturi medii și o umiditate relativă de 10 %.
20 % gradul de umiditatea a lemnului = nivelul necesar pentru apariția mucegaiului.
23-26 % gradul de umiditatea a lemnului = rezultatele de la o umiditate relativă de 100 % .
27-28 % gradul de umiditatea a lemnului = nivelul necesar pentru lemn putrezit să apară .

Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

luni, 30 decembrie 2013

Pot căpușele transfera orice alte boli?

Căpușele pot transmite mai multe boli, deși boala Lyme este cel mai bine cunoscuta, presupunând că acestea au fost deja infectate cu boala de o gazdă.
Ce măsuri ar trebui să luați pentru a vă proteja de căpușe?
capuseAtunci când lucrați în zone infestate de căpușe (zone împădurite sau iarbă înaltă), ascundeți partea de jos a pantaloniilor în șosete și aplicați în jur un repelent anticăpușe, cum ar fi un spray anticăpușe. La sfârșitul zilei, verificați corpul Dvs. bine de căpușe, în special căutați în părul Dvs.
Dacă sunteți muscat, cum ar trebui să eliminați o capusa din corpul Dvs?
Eliminați căpușa cu ajutorul unei pensete, fără să separați corpul de cap (dacă o parte din căpușă este lăsată în piele, aceasta poate provoca infectii). Nu scoateți căpușa cu degetele, acest lucru duce adesea la o îndepărtare incompletă. Curățați zona bine, așa cum ați face pentru orice altă mușcătură sau tăietură.
Sunteți preocupați de căpușele de pe proprietatea Dvs.? Exista vreun tratament disponibil pentru a controla spațiul?
Cele mai multe insecticide tratează căpușele,  dar, ca să nu mai aveți dificultăți în tratarea zonelor mari, în special cele care sunt împădurite, se recomandă pentru un bun început să cosiți ierburile înalte și să eliminați zonele lor de refugiu.
Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

vineri, 27 decembrie 2013

De unde să începeți sa cautati locurile de ascunziș ale ploșnițelor?

Plosnita9Locul cel mai evident pentru a începe căutarea este patul. Ploșnițele de pat se hrănesc, de obicei, de la persoanele adormite și preferă să trăiască aproape de sursa lor de hrană. Verificați păturile, cearșafurile, pernele, saltelele și cutia de arcuri, de sus în jos și invers. Verificați toate cusăturile. Uitați-va după petele de sânge, excremente, piei turnate și chiar ploșnițe.
Apoi, verificați mobilierul de lângă pat. Dacă există o noptieră, scoateți sertarele. Reflectați lanterna în crăpături și fisuri. Verificați lampa și radioul cu ceas, de asemenea, chiar și elemente in care este puțin probabil sa-si gaseasca un loc sigur pentru a se ascunde.
Ploșnițele de pat ar putea fi în jurul, sau în spatele fotografiilor înrămate sau altor decoratiuni de perete. Dacă este posibil, scoateți-le.
Verificați centrul și biroul de divertisment, care pot oferi, de asemenea, ascunzisuri acestor dăunători.
Inspectați cu atenție draperiile .
Uitați-vă în jurul prizelor electrice, precum și in orice alte goluri de perete sau fisuri.
Ploșnițele de pat se pot ascunde oriunde.
Pe scurt, inspectați pretutindeni.
Ce trebuie să fac dacă aș găsi semne de infestare?
Dacă găsiți o infestare într-o reședință privată, apelați imediat la o companie cunoscuta de combatere a dăunătorilor. Vă oferim informații gratuite pentru a determina amploarea problemei și există un număr de opțiuni diferite de tratament cu insecticide contra ploșnițelor de pat.

www.roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

marți, 24 decembrie 2013

Activitatea termitelor a crescut neașteptat pe parcursul anului 2013

Un număr de surse profesionale prezic că activitatea termitelor va creste la nivel mondial în acest an, în primul rând din cauza condițiilor meteorologice recente .
termite-11O iarnă rece, urmata de o primăvara calda si umedă este de natură să determine termitele să părăsească coloniile lor subterane și să încerce să stabilească colonii în altă parte. Când o colonie se află sub sau lângă o casă sau în altă structură, termitele ar putea sa se adune în jurul unei ferestre, a unui garaj sau într-un subsol. Este important să rețineți că un roi de termite nu este în mod necesar o indicație a unei infestari noi de termite. Fără inspecții periodice, o infestare poate trece neobservată ani, poate chiar și zeci de ani.
În ultimii ani, industria de combatere a dăunătorilor a observat o scădere a numărului de roiuri de termite, care au nedumerit entomologistii și deopotrivă exterminatorii. Unii au vazut aceasta dezvoltare ca pe o veste proasta, dar acest lucru a împins multe companii să-și extindă serviciile lor, ceea ce a contribuit la revitalizarea industriei, care mult timp s-a bazat pe existența unică, distructivă a dăunătorilor pentru a rămâne în afaceri. Și, desigur, nici proprietarii nu consideră o scădere a activității termitelor ca fiind o veste proastă.
De cele mai multe ori, proprietarii de case descopera o infestare cu termite numai după ce acestea le-au cauzat pagube apreciabile.
Un tratament contra termitelor nu este costisitor.  Pentru a avea remanență pe o perioadă lunga de timp (aproximativ 3-4 luni) puteti folosi un insecticid care să vă protejeze integritatea structurală și valoarea monetară a casei.
www.roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

luni, 23 decembrie 2013

Ploșnița si bacteria MRSA

MRSA este o varietate recentă de bacterie de Stafilococus aureus, caracterizată prin rezistența sa la agenți antibiotici (antibiorezistență). Prin toxinele sale S. aureus poate cauza diferite afecțiuni, de la reacții cutanate până la septicemii grave.
Bed_bug,_Cimex_lectulariusCând ploșnițele au inceput să revină în urmă cu câțiva ani, ele nu au fost luate foarte în serios. Exterminatorii batjocoriți și mulți proprietari de case au reacționat cu amuzament. Ploșnițele, o data un parazit de pacoste, au fost eliminate cu ajutorul unor substanțe chimice cum ar fi DDT. “Nu vă lăsați mușcați de ploșnițe” spuneau părinți zâmbitor copiilor, făra să suspecteze că un astfel de lucru se va întâmpla de fapt.
S-a întâmplat și continuă să se întâmple. Creșterea rapidă de infestări de ploșnițe este de obicei descrisă ca o epidemie, care nu este o exagerare. Acestea nu sunt peste tot – dar pot fi oriunde. Companiile de combatere a dăunătorilor lupta cu ploșnițele, experimentând cu diferite tratamente, în timp ce oamenii de stiinta continua sa studieze că acest parazit, aparent a venit de nicaieri. De un interes special ar fi posibilitatea ca ploșnițele ar putea răspândi boli infecțioase, până acum, se credea că nu pot.
Va recomandam sa tratati infestarea cu solutie plosnite si sa puneti accent deosebit pe zonele infestate, mai ales pe fisurile și crevasele din casă. Insecticidele noastre sunt avizate de Ministerul Sanatatii.
Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

vineri, 20 decembrie 2013

Cum scapati de furnici

sfatulparintilor_scapa-de-furnici-300x221Există mai multe modalități potrivite, dar și căi greșite de control al furnicilor, iar proprietarii de case, de multe ori, în timp ce încearcă să fie zeloși, fac lucrurile într-un mod greșit.
Mai întâi de toate, nu folosiți niciodată spray-uri de furnici și momeli de furnici în aceleași zone!

Noi avem mare încredere în momelile de furnici, oricum. Dacă vă confruntați cu o invazie mai amplă de furnici pe blatul dulapului dvs., luați un prosop de hârtie umed și ștergeți blatul, după care plasați momeli eficente pentru furnici. Puteți aborda problema în două feluri: cu momeli diversificate sau prin recurgerea direct la soluții anti furnici cu care  stropiți în jurul perimetrului exterior al casei, având grijă de copii și de casă. Apoi, în interior, niște momeli împreună cu unele capcane de furnici ar rezolva problema împotriva furnicilor.
Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

joi, 19 decembrie 2013

Furnicile mărșăluiesc

image_122158543143209300_11Exterminarea furnicilor este ușoară, dar în același timp și grea. Am trecut de faza de prevenire a furnicilor, când prin aplicarea unor substanțe chimice în jurul perimetrului exterior al casei încercăm să menținem populațiile de furnici departe de casă. Aceste substanțe pot fi și granulele folosite ca momeală pentru furnici. După această fază, e timpul să mergem pe calea ofensivă. Granulele si soluțiile pot fi niște produse fantastice pentru a demola un traseu al furnicilor.
Praful contra insectelor de casă conține în general 0,5 % permetrin și îl găsiți, pentru uz casnic, în ambalaje de 100 g. Acestea sunt produse profesionale care pot fi găsite și on-line.
Tot trucul, pentru orice control al infestării cu furnici, constă în utilizarea suficientă a produsului. Puneți foarte multe momeli pentru furnici, și să nu vă fie teamă să folosiți prea multe granule. Cel mai important lucru este însă siguranța familiei. Utilizați produsele chimice cu prudență. Acum puteți extermina furnicile care v-au invadat spațiul.
Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

miercuri, 18 decembrie 2013

Este un șobolan sau un șoarece?

Șobolanii și șoarecii sunt ființe complet diferite, deși provin din familia rozătoarelor. Șoarecii sunt prietenoși și pot ieși în spații libere, spre deosebire de șobolani care sunt mai închiși și rareori ies afară pentru a se juca.
mouse1Vă puteți da seama cu ce vă confruntați, în mod normal după excrementele găsite. Excrementele șobolanilor arată ca o pastilă Tick Tac și sunt mult mai mari decât excrementele șoarecilor.Excrementele de soareci sunt, de obicei, de culoarea neagra avand o lungime intre 0.32 cm si 0.64 cm. Sunt mai groase la mijloc, ingustandu-se la fiecare capat, de obicei, pana la un punct. Ca  o comparatie excrementele de soareci de culoarea maro sunt mult mai mari, intre 1.27 cm – 1.95 cm si contondente la ambele capete.
Daca soarecii s-au hranit cu momeli colorate contra rozatoarelor, excrementele pot avea diverse culori, cum ar fi verde, albastru sau roz in loc de culoarea neagra.
Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

marți, 17 decembrie 2013

O scurtă introducere despre albine si viespi

Albinele și viespile sunt considerate insecte benefice, dar că sunt puțin inconfortabile pentru oameni, mai ales pentru cei a caror sensibilitate este severa la intepaturile lor. Din cauza alergiei nu se bucură atunci cand sunt intepati. În acest post, vom arunca o scurtă privire la mai multe tipuri de albine, , deoarece fiecare dintre aceștia au caracteristici distincte din punct de vedere fizic, al obiceiurilor alimentare si al locurilor  preferate de cuibărit.
1 . Albinele sunt insecte sociale; cuiburile lor, care constau din celule de ceară unite intr-un fagure, sunt cele mai des întâlnite în stupi artificiali, copaci goi, ziduri goale și mansarde. De culoare portocaliu sau maro, albinele lucrători adulți sunt de lungimea 1,2 cm – 1,6 cm, și, în general, înțeapă numai omul, atunci când sunt strivite accidental.
2 . Bondarii sunt, de asemenea, albine sociale. Aceste insecte mari au culoarea galbenă și neagră, sunt pufoase și trăiesc în cuiburi subterane. Ele nu trebuiesc confundate cu viespile criminale, care trăiesc de asemenea în zone subterane.
3 . Albinele Carpenter, care arata foarte similar cu bondarii, sunt albine solitare care trăiesc în tuneluri de lemn. Nu este neobișnuit de a găsi aceste insecte dupa zumzetul lor spre intrarea unui șopron vechi într-o o zi caldă. În afară de pagubele pe care le pot face structurilor de lemn atunci când sunt lăsate netratate, albinele tâmplar sunt, în general inofensive.
4 . Viespile criminale trăiesc în viziuni din nisipul solului ce se pot observa de multe ori ca mușuroaie supradimensionate. Dimensiunea lor mare – aproape doi centimetri lungime – ii sperie pe oameni, dar este puțin probabil să înțepe omul cu excepția cazului de auto-apărare. Spre deosebire de bondari, aceste viespe solitare nu sunt pufoase.
5 . Viespile de noroi isi construiesc celulele în formă de tub pe pereții exteriori ai structurilor, în care se hrănesc cu larvele lor paralizate de paianjeni. Aceste viespe solitare rar înțeapă oamenii, și pot fi controlate prin eliminarea pur și simplu a cuiburilor.
Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

luni, 16 decembrie 2013

Uciderea rozătoarelor cu ajutorul capcanelor antișoareci

Uciderea rozătoarelor este o modă veche și se practică acest mod dacă aveți șoareci sau șobolani care vă infestează casa. Capcanele mecanice antișoareci sunt utilizate de mult timp și sunt una dintre cele mai bune metode împotriva acestor intrusi. Momelile utilizate pot fi: untul de arahide sau brânza; cu oricare va funcționa foarte bine. Secretul succesului constă în plasarea capcanei mecanice antișoareci. Știm că oamenii, din obișnuință, vor pune câteva capcane mecanice în bucătărie, din cauza faptului că observă mișcarea șoarecilor in zonă. Acest fapt este întărit prin gândul că șoarecii întotdeauna vor vizita bucătăria pentru mâncare. Aceasta este, desigur, adevărat, ei trebuie să mănânce, dar dacă vedeți un șoarece urmând calea pe un perete sau pe sub o piesă de mobilier, atunci va trebui să amplasați capcana mecanica antisoareci acolo.
Un alt truc este amplasarea mai multor capcane, nu doar a două sau trei. În aceste situații uciderea excesivă este în regulă. De asemenea, asigurați-vă că ați plasat mai multe capcane și în zonele unde ați găsit excremente de șoarece. Aceasta este o zonă evident des vizitată.
Nu uitați să verificați des capcanele și să eliminați rozătoarele moarte, astfel încât să evitați crearea de mirosuri neplăcute.
Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

vineri, 13 decembrie 2013

Pholcus phalangioides - insecte benefice sau o problema minora

pholcus-phalangioides-5În acest moment al anului, nu este neobișnuit pentru proprietarii de case – mai ales pentru cei care locuiesc în apropierea zonelor împădurite de a descoperi grupuri de paianjeniPholcus phalangioides” în jurul casei lor. Această clasă de Arachnide  sunt paianjeni blânzi, au corpuri maro, sunt mici și cu picioare lungi, subtiri. 
Deși acești păianjeni au opt picioare, cum ar fi vecinii săi de paianjeni, sunt lipsiți atat de glande de matase catsi de  glande de venin, ceea ce înseamnă că nu se poate invârti cu pânze sau cauza oamenilor prejudicii Corpul femelelor are o lungime de aproximativ 9 mm, masculii sunt mai mici. Picioarele sunt de 5 sau 6 ori mai lungi decât corpul, la femele perechea de pricioare din fata ajungând la 5-7 cm. Preferă mediile umede. Pholcus phalangioides este o specie sinantropă, frecvent găsită în locuințe umane. În prezent este întâlnită pe toate continentele, cu excepția Atarctidei. Uneori, mulți se vor aduna pe partea laterală a unei clădiri în cazul în care hrana (insecte mici și materiile vegetale) și apa sunt în apropierea lor. Un grup ar putea fi un semn că furnicile, afidele, omizii, acarienii, sau melcii sunt în apropierea casei.
Deoarece această specie de păianjeni mănâncă dăunători, acesta poate fi considerat benefic, dar atunci când arahnidele chiar dacă sunt suficient de benefice, reunirea lor pot cauza pacoste. Ar trebui să măturați păianjenii cu o mătură, și să căutați pe alți dăunători care poate i-au atras.
Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

joi, 12 decembrie 2013

Inlaturarea dăunătorilor zburători

Ultravioletele
Distrugatoarele de anti insecte – care nu este un termen tehnic, dar suntem siguri că știți ce înseamnă – atrag insectele zburatoare cu o lumină ultravioletă de tip A și le electrocutează prin rețeaua electrică. S-ar putea să vedeți, totuși, că lumina atrage mai mulți dăunători decât ați văzut inainte făra distrugatoarele de insecte.
Aceste distrugatoare de insecte sunt prevazute cu un grilaj traversat de un curent electric cu voltaj crescut care omoara instantaneu orice insecta ce se apropie. Cele mai bune rezultate le veti obtine in spatii interioare (locuinte, ferme, spitale, birouri, hoteluri si restaurante). Tot ce are nevoie este o sursa de curent electric, o umezeala redusa in aer. Unghiul de propagare al acestor insecte este de 360 de grade. Aceste distrugatoare anti insecte se intretin si se curata usor, nu polueaza si nu degaja mirosuri sau substante chimice fiind inofensiv pentru oameni sau animale.
Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

miercuri, 11 decembrie 2013

Pot fi șoarecii vreodată opriți?

Putem exclude șoarecii din spațiul nostru de viață și atunci când ne invadează, putem face tot posibilul pentru a scăpa de ei. Alungarea electronică a șoarecilor  funcționează o perioadă scurtă de timp, dacă aparatul are o singură frecvență, fără să varieze, deoarece se pot obișnui șoarecii cu ea.
Toate celelalte produse anti soareci înseamnă multă răbdare și totul constă în puterea minții. Dacă aveți o problemă cu șoarecii, cel mai bun sfat este de a cumpăra un arsenal de produse de control împotriva lor. Nu fiți zgârciți. Cumpărați o mulțime de produse și folosiți toate mijloacele pentru a scăpa de șoareci. Să nu vă fie frică că îi veți ucide. Folosiți capcanele împotriva șoarecilor, capcanele cu lipici, momelile, aparatele cu ultrasunete și cele cu unde electromagnetice. În cazul în care copiii sau animalele de companie sunt prezenți, utilizați toate produsele cu prudență. Fiți foarte atent. Nu veți prinde toți șoarecii in casa Dvs. cu trei capcane amplasate sub chiuvetă. Comandați de pe site produsele recomandate de consilierii noștri pentru o rată mai mare de succes.
Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

marți, 10 decembrie 2013

Cum să prindeți șoarecii?

Șoarecii pot trece printr-o gaură mică, având lățimea unui creion. Lupta împotriva șoarecilor, în sensul de a-i ține în afara încăperilor, este lungă, dar poate fi realizată. Începeți cu zonele evidente. Faceți o plimbare în jurul casei dumneavoastră și cercetați zonele în care cablurile și țevile vă intră casă.
Ați observat vreun spațiu în jurul cablurilor sau conductelor?
Dacă este așa, atunci ar trebui să călăfătuiți în jurul acestor deschideri. Următorul loc ce ar trebui verificat ar fi evacuarea de la uscătorie. De multe ori scamele blochează ușile sau ferestrele de la închidere, lăsând deschis un drum clar pentru rozatoare care pot intra în casa ta.
Altele zone de verificat ar fi ușile de garaj. În cazul în care există breșe, rozătoarele intră. Asigurați-vă că garnitura pusă dinainte este intactă. În cele din urmă, dacă observați orice fisuri sau găuri in fundația casei Dvs. sau de-a lungul casei, în perimetrul exterior, atunci cimentați aceste zone.
Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

luni, 9 decembrie 2013

Ce momeala pentru soareci folosesti?

Ca momeala pentru capcane soareci puteți utiliza sirop de ciocolata, branza, unt de arahide și bumbac. Acestea sunt cele mai recomandate. Un produs numit Provoke, fabricat de o companie numita Bell, este formulat special pentru șoareci și funcționează de minune. Trucul pentru un program de captare nu înseamnă să fiți lacom. Puneți o mulțime de capcane pentru șoareci. S-ar putea să arate inestetic o vreme, dar va crește rata de succes.
În cazul în care, după câteva zile, ați prins doar cativa soareci, pasul următor este să curățați excrementele de șoareci cu înălbitor (purtând mănuși), și să ridicați capcanele sus. Uitați-va la mai multe semne, cum sunt excrementele. În cazul în care apar mai multe semne, acest proces de combatere a soarecilor abia începe. În cazul în care există o mulțime de excremente într-o zonă, veți dori să consultați un profesionist pentru curățarea masivă a excrementelor, operațiune ce poate fi dăunătoare pentru sănătate, dacă nu este făcută cu precauție.
www.roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

vineri, 6 decembrie 2013

Statii de monitoziare sobolani

Pentru păstrarea siguranței copiilor și a animalelor de companie, veți dori să ascundeți  capcanele mecanice antisoareci și capcanele cu lipici. Le puteți ascunde în stații de monitorizare soareci și șobolani. Aceste stații de monitorizare ieftine sunt disponibile în variante din carton. Asamblarea este usoară si se face conform instructiunilor. Aceste stații de monitorizare sunt in conformitate cu normele Uniunii Europene, certificat ISO 9001:2000.
Șoarecii sunt creaturi curioase, așa că nu ar trebui să aveți nicio problema în ceea ce privește captarea șoarecilor, dacă configurați și urmați un program bun de captare. Dacă vedeți un șoarece agitându-se pe la marginea peretelui, atunci plasați mai multe capcane cu lipici. Apoi, veți identifica zonele cu fecalele șoarecilor. În acest domeniu sunt construite diverse capcane soareci, capcane șobolani. Utilizați un set de momeli pe declanșatorul capcanei.
roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

joi, 5 decembrie 2013

Unde se pot ascunde soarecii

Șoarecii se pot cuibări în mobiliere, lenjerii de pat, canapele și scaune. Șoarecii pot trece prin cea mai mică fisură sau gol și odată ce au intrat își fac cuibul. Am auzit povești despre șoareci care au făcut o gaură în umplutura de pernă și din această cauză proprietarul, care încearca să-și dea seama unde se ascund, a ajuns la casa de nebuni. Adevărul este că, dacă nu ești extrem de norocos, găsirea unui cuib de șoareci poate fi imposibilă.

Cea mai bună apărare este atacul. Deci, de la primele semne de soareci, care vor fi, de obicei, excrementele lor sau dovada distrugerii produselor alimentare, se face o listă cu produsele anti șoareci pe care le puteți comanda pe site-ul nostru sau le puteți ridica de la magazinul nostru local. Pentru a salva timpul Dvs vă recomand să comandați online pe site.

Roinsect.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

marți, 3 decembrie 2013

Am purici și vreau să scap de ei

Nu multă lume poate să recunoască faptul că are purici, poate pentru faptul că o infestare cu purici este asociată cu o stare de curațenie precară. Da, puricii pot să apară și la om, nu numai la animale. Există chiar o specie de purici specifică omului (Pulex Irritans). Nu înseamnă, însă, că această specie nu poate să-și caute și alte gazde. Acest lucru este valabil si invers. De fapt, cele mai multe infestari cu purici se produc cu ajutorul animalelor de companie, câini și pisici. O sursă de purici pot fi si găinile, rozătoarele sau porumbeii.
Existența infestărilor cu purici, i-au determinat pe oameni să gaseasca tot felul de soluții anti purici. Pe bună dreptate, pentru că dacă ai fost infestat, nu ai vrea ca situația să persiste un timp îndelungat. Nu te poti simți confortabil cu mici vampiri care îți dau târcoale si care, chiar daca nu te deposedează de o cantitate de sânge suficient de mare încât să te omoare și să te transforme și pe tine într-un vampir, îți pot transmite o serie de boli pentru că sunt agenți patogeni ai unor boli precum tenia și pot transmite viruși și bacterii.
Așadar, fiindcă puricii ne deranjează pentru că le este foame, trebuie să îi hrănim. Și nu îi hrănim cu sânge. Nu. Avem niște substanțe menite să le taie pofta de mâncare, iar sângele nostru să fie trecut pe lista lor de alimente interzise.
Poate ați auzit de Fendona, Insektum, Cypertox, pertox, de spray-uri sau de prafuri anti insecte. Avem de toate, dar o varianta foarte eficientă și ieftină anti purici ar fi produsul Insektum, care combate puricii prin acțiunea de contact și ingestie. Particulele din substanța activă se lipesc de corpul puricilor provocând iritarea lor în următoarele 5 minute.

www.roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.