vineri, 31 august 2012

Un aparat revolutionar pentru daunatorii casei Dvs.

Noul aparat rozatoare Pestmaster 5 in 1 este potrivit pentru familia Dvs, care va scapa de daunatorii casei:soareci, sobolani, gandaci de bucatarie, furnici, precum si alte rozatoare sau insecte taratoare si asigura un mediu proaspat prin intermediul functiei de ionizator.
Va asigura acest aparat rozatoare o acoperire de 450 mp.
Undele ultrasunete emise de acest aparat rozatoare servesc pentru indepartarea daunatorilor din interior, care afecteaza sistemul lor nervos si auditiv.
Undele electromagnetice vor alunga daunatorii din peretii casei, din plafoane false, din pardoseli, emitand un camp electromagnetic, ce vor progaga prin toata instalatia electrica a casei.
 
Acest aparat rozatoare  are rolul de a introduce particule de ioni negativi in fluxul de aer, ce neutralizeaza fumul de tigara, mirosurile alimentelor, praful si polenul. Creaza prospetime in camera.
Pentru identificarea modurilor de functionare, acest aparat rozatoare are 3 leduri ce vor indica:
     – LED-ul portocaliu aprins:     functia Ionizator este operationala;
     - LED-ul rosu va clipi incet:   undele electromagnetice sunt emise;
     – LED-ul verde va clipi rapid: undele ultrasonice sunt emise.
Acest aparat rozatoare se alimenteaza la orice priza de 220V. Consumul este nesemnificativ, doar 3W. Pentru setarea luminii ambientale apasati partea stanga a acestui aparat rozatoare un buton cu 3 setari.
  •   pozitia ON inseamna pornirea luminii
  •  pozitia SENSOR activarea luminii doar la lasarea intunericului
  •  pozitia OFF pentru oprirea luminii.
Functionare silentioasa. Se poate utiliza acest aparat rozatoare atat ziua, cat si noaptea fara sa deranjeze aparatul animalele de companie.
Poate fi folosit acest aparat rozatoare in case, apartamente,birouri, scoli, gradinite, spatii publice, spatii alimentare,  restaurante, hoteluri, cantine, biblioteci, etc.
Pretul de vanzare al acestui aparat rozatoare Pestmaster  5 in 1 este de 99.99 Ron cu Tva. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online

miercuri, 29 august 2012

Efectele ultrasunetelor

Principiul de ultrasunete:
Perceperea semnalelor ultrasonice este destul de neplacuta iar functionarea ultrasunetelor va respinge daunatorii din casa Dvs, fara daune fizice pentru aceste animale. Cu toate acestea, oamenii de stiinta de la Universitatea California au prezentat intr-o conferinta despre organisme daunatoare, ca pasarile se pot obisnui cu sunetele emise in continuu, chiar daca initial au fost neplacute. Pasarile percep o gama de frecventa intre 0.05 – 29.000 Hz in functie de specie.
Pisicile pot auzi si distringe ultrasunete pana la 64.000 Hz. Acest lucru le face sa fie extrem de sensibile la frecvente ultrasonice.
Oamenii:
Aceste aparate cu ultrasunete sunt rareori auzite de om. Auzul uman are o sensibilitate la sunete, care variaza intre 16.000 si 20.000 Hz. Rareori unele pot percepe ultrasunete pana la pragul de 24.000 Hz.
Efectele ultrasunetelor:
Undele ultrasonice creaza caldura si radiatii, care pot afecta celulele si nervii unui daunator. Expunerea la aceste aparate cu ultrasunete poate provoca greata, pierderea auzului sau surditate la toate animalele. 
 
Auzul pisicilor este de patru ori mai sensibil fata de cel al oamenilor. Urechiile lor sunt concepute pentru a le ajuta la vanatoare. Ele pot distinge marimea unei surse de sunet. Sunt cataratoare abile, cu un echilibru de invidiat. Ghearele le permit sa se agate atunci cand se catara iar coada este folosita pentru contrabalansare. Aceasta abilitate minimizeaza riscul unor leziuni, dar nu il poate inlatura total, mai ales atunci cand animalul cade de la o inaltime mare, pe o suprafata dura. In cele din urma, aceste aparate cu ultrasunete nu le cauzeza leziuni, insa le provoaca in mod direct stres si un sentiment de primejdie.
Autoevaluarea si testarea unui aparat cu ultrasunete este cel mai inteligent lucru pe care il puteti face pentru a obtine rezultate optime. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

marți, 28 august 2012

Ultrasunetele sunt eficente?

Indiferent cat de mult ati pastra curatenia in casa, se poate intampla sa fiti invadat de daunatori, cum ar fi insecte taratoare, furnici, paianjeni, capuse, rozatoare, daunatori care sunt atrasi de case din cauza caldurii, adapostului si hranei. Unii daunatori pot fi enervanti, altii (sobolanii) pot sa transmita boli, iar altii cum sunt paianjenii pot fi chiar otravitori. Termitele pot devora toate structurile de lemn si, astfel, sa cauzeze daune materiale.
Inainte de insecticide, existau alte metode de prevenire pentru a limita infestarea daunatorilor. 

Unele dintre cele mai importante modalitati de a reduce populatiile de insecte in casa ta ar fi:
– Asigurati-va sa nu cada firimituri oriunde pe jos, scurgeri. Faceti curatenie cu promtitudine!
– Nu stocati gunoiul in casa, mai mult de o zi!
– Sigilati toate crapaturile si gaurile in casa pentru a preveni intrarea insectelor. Un gandac de bucatarie are nevoie doar de 1.2 mm de spatiu pentru a se ascunde.
– Cand aduceti cutii cu mobilier in casa, asigurati-va ca nu sunt gandaci.
Practic, trebuie sa va ocupati de aceste probleme, inainte de a deveni imposibil de gestionat.
O alta metoda, care implica un oarecare efort financiar, este de a folosi un dispozitiv ultrasunete.

Metodologia utilizata in dispozitivele cu ultrasunete pentru controlul daunatorilor se bazeaza pe respingerea daunatorilor prin generarea de unde sonore, unde care ii irita. Insectele taratoare si rozaoarele pot auzi unde care sunt peste gama senzoriala a omului.
Se recomanda, atunci cand folositi un dispozitiv ultrasunete, sa plasati acest aparat in apropierea zonelor afectate, cum ar fi in gauri in gipscarton, care servesc la intrarea daunatorilor. In cazul in care doriti sa utilizati un dispozitiv ultrasunete mobil, il puteti amplasa sub gipscarton. 
 
Acest lucru trebuie facut pentru ca undele ultrasonice sunt ineficente in cazul in care exista un obiect solid intre daunatori si un dispozitiv ultrasunete. Exista si varianta de combatere a daunatorilor, care se bazeaza pe  generarea unui camp electromagnetic care strabate reteaua electrica din casa, iar undele vor patrunde sub gipscarton. Acest dispozitiv ultrasunete cu unde se conecteaza direct la o priză de perete.
Autoevaluarea si testarea unui dipozitiv ultrasunete este cel mai inteligent lucru pe care il puteti face pentru a obtine rezultate optime.` 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

vineri, 24 august 2012

Globol gel pentru gandaci

Anul trecut Institutul de Invatamant Superior ”Tsezarina Ilieva” – din Sofia  a declarat ca rezidentii pierde lupta cu gandaci, deoarece persoanele mai în varsta din blocuri refuza sa plateasca pentru dezinsectie efectuate de societațile profesionale .
Va recomandam utilizarea solutiei de Globol gel, in cazul in care invazia gandacilor de bucatarie este mare.
Culoarea acestui gel Globol pentru gandaci: maro deschis, fara un miros ascutit, neplacut.
Acest Globol gel pentru gandaci este foarte eficient de a scapa de un numar mare de gandaci de bucatarie.

 Globol gel pentru gandaci de bucatarie este un preparat revolutionar si extrem de eficient in lupta gandacilor.
Gandacii de bucatarie sunt atrasi de o substanta speciala, consumand otrava, moartea gandacilor surviene imediat.
De recomandat aplicarea acestui gel gobol pentru gandaci  in orice zone unde aparatia lor este frecventa. Poate fi folosit punctual si in locuri greu accesibile. Locurile preferate de gandaci de bucatarie sunt cele intunecoase si umede.
Un tub de Globol gel pentru gandaci se poate utiliza pentru 3 camere a 20 mp
Globol gel pentru gandaci este un insecticid, care nu se elibereaza in aer.
Se repeta aceasta procedura in termen de 3-4 saptamani.
Pretul de vanzare este 26.99 Ron cu Tva.

In cazul in care problema persista in subsol, este necesar sa apelati la o firma cu ​​pregatire profesionala.Societatea Dezinsectie si Deratizare SRL ofera un pachet de servicii foarte amplu in ceea ce priveste lupta impotriva daunatorilor. Substantele utilizate in serviciile de dezinsectie sunt ecologice, non-toxice pentru om si animale de casa, nu pateaza si nu au miros, fiind insotite de aviz sanitar Ministerul Sanatatii, declaratie de conformitate si fisa de securitate pentru fiecare produs utilizat. Ne puteti contacta pe numarul de telefon 0758 101502.
În caz contrar, se raspandesc gandacii in jurul blocului.  Ei se strecoara pe peretele blocului in sus si invazia lor se adanceste.
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Aparatele cu ultrasunete ofera un mediu prietenos de a scapa de daunatori

Combaterea daunatorilor cu aparate ultrasunete este teorie simpla. Aceste aparate cu ultrasunete ofera un mediu prietenos si nu creaza nici o mizerie in timpul procesului de combatere a daunatorilor. Intotdeauna au fost preferate de oameni metodele mecanice, otravurile pentru a scapa de daunatori. Tot ce trebuie sa faceti pentru a utiliza niste aparate cu ultrasunete, sa conectati aparatele cu ultrasunete la priza electrica. Unele aparate cu ultrasunete sunt portabile si le porti purta oriunde ai merge. Inainte de a descrie eficacitatea dispozitivelor cu ultrasunete pentru controlul daunatorilor este necesar sa intelegem mai intai teoria din spatele acestei tehnici.
 Cum functioneaza?

Undele ultrasonice pot fi auzite de daunatori, dar nepercepute de urechea umana.
Este bine de stiut, ca
-sunetele sunt produse de vibratii ale caror frecvente  se cuprind intre 16- 20.000 Hz.
-infrasunetele, care au frecvente mai mici de 16 Hz. In jurul nostru intalnim sunete de frecvente joase si foarte joase pe care nu le auzim, dar le percepem cu simtul tactil ca vibratii.
-ultrasunetele se refera la frecvente mai mari de 20.000 Hz. La persoanele cu auz excepţional, aceasta limita se extinde pana la 25000, chiar 30000 Hz. Vibraţiile mecanice, care ajung la urechea omului sub forma de vibratii longitudinale, nu vor provoca senzaţii auditive decat daca frecventa lor este cuprinsa intre 16 si 20000 Herzi.
 
Aceste ultrasunete de inalta frecventa nu sunt admisibile de daunatori, prin urmare, ii irita si ii respinge. Aceste aparate cu ultrasunete vor descuraja daunatorii si vor crea un disconfort  timpanelor acestor creaturi mici. Este un mod sigur de a crea conditii de siguranta familiei Dumneavoastra pentru a scapa de daunatori fara utilizarea chimicalelor. Se vor muta departe de aceste sunete deranjante si prin calea asta vom scapa de ei. Asa cum am mentionat mai devreme, pentru a utiliza acest mod de control al daunatorilor, trebuie sa conectati cate un aparat cu ultrasunete in fiecare camera. Undele sonore emise prin aer nu pot penetra obstacole, cum ar fi perdelele, usi, sau mobilieri. Din acest motiv, aparat cu ultrasunete necesita sa fie plasate intr-o zona departe de orice obstacole. In cazul in care, aveti nevoie de aparate cu ultrasunete, le puteti folosi modelele portabile pentru campig sau drumetii montane. Aceste modele de aparate cu ultrasunete sunt disponibile la diferite intervale de frecvente pentru fiecare daunatori in parte. 
 
Aceste aparate cu ultrasunete au preturi accesibile si nu este necesar sa consumati multi bani pe aceste aparate cu ultrasunete pentru combaterea daunatorilor. In oferta noastra veti gasi o varie larga de aparate cu ultrasunete, care functioneaza cu ultrasunete si  cu sunete acustice. Fiecare aparat cu ultrasunete este calibrat la o frecventa sau la o gama de frecventa automat variabila sau  manuala, in functie de sensibilitatea daunatorilor.   
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

miercuri, 22 august 2012

Pasari daunatoare: prigoriile

Combaterea pasarilor daunatoare care ataca culturile agricole si viata albinelor se face prin utilizarea unui dispozitiv antipasari cu ultrasunete si alarma. In acest caz putem mentiona pasarea prigorie,  care mananca intr-o singura zi intre 50-100 albine, graurii, mierlele, cotofenele, si  alte pasari ca acestea, distrug cantitati insemnate de culturi cum ar fi: floarea soarelui, strugurii si tot ce produc boabe, pomi fructiferi etc. Unele specii sunt protejate de lege si nu pot fi ranite. Singura protectie ar fi alungarea acestora cu ajutorul unui dispozitiv antipasari cu ultrasunete si alarma pentru a speria aceste pasari daunatoare.
 
Pe timp rece si innorat, prigoriile se aduna in stoluri mari, negasind hrana ataca albinele, nefiind afectate de veninul acestora. Cele mai vizate sunt albinele ce se intorc de la cules, deoarece au un zbor mai lin si sunt prinse de aripi, asezandu-se intr-un loc pentru a le manca. Ocazional vaneaza si gandaci si libelule. Cantitatea zilnica de insecte de care are nevoie prigoria este egala cu aproximativ greutatea a 225 de albine. O prigorie isi poate urmari instinctiv prada, prin deplasarea capului, fixand-o frontal. Reprezinta un pericol cand ataca stupinele in stol.
 
Progoriile se remarca printr-un cioc alungit, subtire si usor inconvoiat, aripi lungi si ascutite, picioare scurte si slabe si printr-un penaj divers si viu colorat, care isi face cuibul in maluri lutoase.

Legaturile intre prigorii sunt deosebit de puternice: o prigorie nu smulge niciodata hrana alteia, galeria de cuibarit poate fi vizitata de ceilalti membrii ai coloniei. Noaptea obisnuiesc sa doarma in siruri, apropiate unele de altele, cu corpurile drepte si capul tinut drept in sus.
Dupa luna august, prigoriile vor migra in Africa tropicala si de Est.
Pretul de vanzare unui dispozitiv antipasari difera de suprafata protejata.
Pentru suprafata de:
  • 40 mp, cu o deschidere de 90 de grade este la 218.68 Ron cu Tva. Acest dispozitiv antipasari este prevazut cu ultrasunete, alarma si lampa stroboscopica.
  • 70 mp, cu o deschidere de 110 de grade este la 239 Ron cu Tva. Acest dispozitiv antipasari este dotat cu ultrasunete, alarma si flash-uri.
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

marți, 21 august 2012

Aparat antipasari pentru controlarea unei zone de 3 hectare

Aparatul BR-33 contra pasari este conceput pentru a face fata infestarilor de pasariintr-un mod ecologic, fara poluanti sau produse chimice. Este o metoda umana si ecologica in lupta contra pasari nedorite fara a le face vreun rau. Unitatea contra pasari emite sunete preinregistrate naturale ale pasarilor padatoare si, de asemenea, practicile agresive: combinatii de focuri de arma pentru a avertiza pasarile ca se afla in  pericol. Din cauza sunetelor populatia de pasari va scade drastic, deoarece vor considera zona de pericol.
 
Acest aparat contra pasari se poate utiliza in zonele extinse, cum ar fi terenuri agricole, depozite, aeroporturi, ferme, pentru ca are raza de acoperire de la 2,5 la 3 hectare.
 BR-33 poate fi montat usor pe un stalp de orice forma. Accesorile  pentru montare sunt  incluse in pachet. Unitatea contra pasari trebuie montata in general in mijlocul zonei protejate. Pentru a asigura difuzarea adecvata a sunetului, necesita asezarea difuzoarelor la o inaltime mai inalta. Inainte de a porni aparatul, asigurati-va ca butonul de volum este setat la minim (invers acelor de ceasornic).
Se poate opta pentru modul de lucru al aparatului contra pasari:
  •  Pentru modul adaptor de alimentare: conectaţi unitatea la o sursă de alimentare 220V (Adaptorul de alimentare se utilizeaza doar în interior!);
  •  Pentru modul baterie: se utilizeaza o baterie de 12V, cu o capacitate de cel putin 45Ah care persista, în medie, de 5-10 zile. 
– Pentru eficacitate mai mare a aparatului contra pasari va recomandam setarea butonului de volum pana la maxim, iar butonul de timp la jumatatea intervalului, aproximativ la 10 – 15 minute.
 Perioada de timp dintre sunetele emise de aparat contra pasari este setata din fabrica  la aproximativ şapte minute.
 
Elementul de fotocelula “Senzor” monitorizeaza schimbarile de iluminare. Cand luminozitatea scade, aparatul va functiona automat pe modul de noapte si va ramane in modul de asteptare.
Aparatul contra pasari este eficient pe o suprafata de 25-30 000 m2.
Se alimentează cu baterii de 12V/45Ah sau 220V/AC printr-un adaptor suplimentar.
Consum de energie al aparatului impotriva pasarilor este deaprox. 40W
Aparatul contra pasari poate functiona de la temperaturi intre  -10 ° C la 40 ° C
Dimensiunileaparatului contra pasari sunt 467 x 245 x 200 mm
Pretul de vanzare al acestui aparat contra pasari este de 1307.06 Ro cu Tva.
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

luni, 20 august 2012

Aparat sonor pentru a lupta impotriva pasarilor

Aparatul BR-4 impotriva pasarilor este proiectat, pentru a face fata infestarilor de pasari intr-un mod ecologic, fara poluanti sau produse chimice. Prin aceasta metoda umana si ecologica se va rezolva problema acestor pasari nedorite fara a le face vreun rau acestora sau altor vietati. Aparatul impotriva pasarilor reda sunete preinregistrate naturale ale pasarilor padatoare si, de asemenea, practicile agresive: combinatii de focuri de arma pentru a avertiza pasarile ca se afla in  zona de pericol.  Pasarile au principiul de turma si vor considera zona de pericol pentru pasari, cand populatia lor scade drastic. Aparatul impotriva pasarilor emite un semnal pentru pasari sa nu atace zonele protejate.
Aparatul impotriva pasarilor se utilizeaza in general pentru controlul pasarilor in zonele agricole si depozite, aeroporturi, etc.


BR-14 impotriva pasarilor poate fi montat usor pe un stalp de orice forma sau material de orice forma sau din orice material utilizand dispozitivele pentru montare( incluse). Unitatea impotriva pasarilor trebuie montata in general in mijlocul  zonei controlate. Difuzoarele aparatului impotriva pasarilor sunt amplasate in pozitiile cele mai inalte pentru a asigura difuzarea adecvata a sunetului. inainte de a porni aparatul impotriva pasarilor, asigurati-va ca butonul de volum este setat la minim (invers acelor de ceasornic).   
 
Aveti doua posibilitati de a alege modul de alimentare al aparatului impotriva pasarilor:
a. Pentru modul adaptor de alimentare: conectaţi unitatea la o sursă de alimentare 220V (ATENTIE! Adaptorul de alimentare este pentru utilizare în interior!);
b. Pentru modul baterie:
 Utilizaţi o baterie de 12V, cu o capacitate de cel putin 45Ah. Durabilitatea aproximativă a bateriei, în medie, este de 5-10 zile. Durata de viaţă a bateriei variază, în funcţie de condiţiile de muncă şi de timp şi ajustări de sunet.
– Pentru performanta cea mai mare a aparatului impotriva pasarilor va recomandam setarea butonului de volum pana la maxim, iar butonul de timp la jumatatea intervalului, aproximativ la 10 – 15 minute.
Se poate ajusta perioada dintre sesiunile de sunet. Perioada de timp setata din fabrica dintre sesiunile de sunet este de aproximativ şapte minute. 
 
Elementul de fotocelula “Senzor” monitorizeaza schimbarile de iluminare. Cand luminozitatea scade (de ex. la apusul soarelui), aparatul impotriva pasarilor se comuta automat pe modul de noapte. Aceasta inseamna ca, pe timpul noptii, cand activitatea pasarilor este inactiva, aparatul impotriva pasarilor ramane in modul de asteptare. Indicatia “Low BAT” (baterie slaba) se initiaza atunci cand bateria este aproape descarcata (numai atunci cand este utilizat modul alimentare pe baterie). Atunci cand apare aceasta indicatie, aparatul utilizeaza o alerta sonora din 10 in 10 minute. Sistemul impotriva pasarilor poate functiona in modul “Baterie scazuta” timp de 2 ore, dupa care trece automat in modul asteptare (nu va functiona pana cand bateria este reincarcata sau inlocuita).   
 
Atunci cand aparatul impotriva pasarilor este in modul de asteptare din cauza luminozitatii scazute sau sau cu alerta sonora de baterie slaba sunetul protector nu se a activa. Acest lucru va impiedica descarcarea completa a bateriei.
Consum de energie al aparatului impotriva pasarilor este deaprox. 20W
Aparatul impotriva pasarilor acopera o suprafatade la 0.44 la 0.5  hectare
Aparatul impotriva pasarilor poate functiona de la temperaturi intre  -10 ° C la 40 ° C
Dimensiunileaparatului impotriva pasarilor sunt 200 x 260 x 100 mm 
  
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

vineri, 17 august 2012

Gandacii de bucatarie sunt rezistenti la anumite insecticide

Gandacii de bucatarie sunt creaturi nocturne, care petrec orele de zi in crapaturile peretilor sau in zonele unde exista o sursa de hrana.
Controlul gandacilor devine tot mai dificil in zona canalelor, conductelor subterane din cladiri. Contaminarea alimentelor se intampla, in momentul cand gandacul se deplaseaza in zona de preparare a alimentelor.
Gandacii populeaza cel mai mult spatiile comerciale, unde se produc sau se pregatesc alimentele, cum ar fi restaurantele, unitatiile de catering.

Dinamica populatiei de gandaci
Nr gandacilor de la inceput Nivelul de control Populatia gandacilor dupa  1 luna Procentajul de la inceputul populatiei
500 95% 170 34%
500 80% 341 68%
500 70% 513 103%
Sursa: Studii efectuate privind evolutia gandacului german in lipsa insecticidelor sau altor aparate de indepartare.

Gandacii de bucatarie sunt omniprezenti, evazivi si prolifici. Gandacii de bucatarie sunt, de asemenea, asociati cu numeroase organisme patogene, o sursa de alergeni umane. Sensibilizarea la alergenul provenit din gandacul de bucatarie, in praful de casa sau ca alergen separat, a fost raportata relativ frecvent in ultimii ani; pot fi infectate bucatariile, aparatura pentru incalzit apa si sistemele centrale de incalzire, aparatele de radio si televiziune, ca si frigiderele deschise. La subiectii sensibilizati alergizarea duce la aparitia astmului bronsic sau a rinitei persistente ca alergen inhalant, dar este incriminat a avea un rol si ca alergen ingestant.

Gandacii de bucatarie pot fi rezistenti la insecticide: 
 
Gandacii de bucatarie pot dobandi rezistenta din punct de vedere fiziologic prin expunerea repetata a insecticidelor. Exista dovezi clare, ca unele specii de gandaci de bucatarie devin potrivnici la ingrediente non toxice, care se regasesc in anumite momeli, refuzand sa se hraneasca din ele sau inceteaza inainte de a consuma  doza letala din insecticid.
Acest lucru inseamna, ca alegerea insecticidului este foarte esentiala.
 
Va recomandam Sanitoxul 21CE pentru gandaci de bucatarie, care este un insecticid cu spectru larg de actiune care prezinta urmatoarele caracteristici: spatiile tratate nu prezinta riscuri pentru oameni si animale, este eficient si asupra gandacilor care au capatat rezinstenta la alte insecticide, se poate utiliza fara restrictii in spatii alimentare, hoteluri, birouri, mijloace de transport  marfa si calatori, fabrici si depozite de alimente.
Combate: gandaci, plosnite, purici, muste, tantari.
Continutul se va dilua intr-un litru de apa si se va aplica prin pulverizare. Puteti trata cu cantitatea de 50 ml de solutie un spatiu de 20 – 30 mp. Pretul de vanzare al acestui insecticid este de 7,98 RON cu TVA.
Acest insecticid contine substanta activa: D.D.V.P. 19,50%,Tetramethrin 1,5%
Produsul vine insotit de aviz sanitar(pentru societatile comerciale ). 

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

joi, 16 august 2012

Protectie contra puricilor

Puricii pot fi o problema majora pentru oameni si pentru animale. Animalul vagabond poate fi un exponent al promiscuitatii, in care traieste. Puricii prospera in conditii de mizerie.
Puricele, Pulex iritans, numit dupa oamenii de stiinta, paraziteaza organismul uman si poate fi gasit pe caini, sobolani, soareci, porci, cerbi, pasari domestice si vulpi.
 
Purici poate fi o problema majora pentru caini si proprietarii de caine. In plus, puricii pot provoca inflamarea severa a pielii si disconfort, mancarime intensa. Muscaturile sunt resimţite imediat, dar tind sa devina din ce in ce mai iritante, şi sunt adesea dureroase pentru mai mult de o saptamana. Pot cauza unor persoane sensibile alergii la toxinele din salia lor, dermatite, anemie, infestare cu viermi intestinali.
 
Raspandire ciumei in Evul Mediu, s-a datorat puricilor.Boala fost transmisă de la rozatoare la oameni prin intermediul miliardelor de purici, care muscau  atat sobolanii infestati, cat si oamenii întalniti in cale. Un alt factor caracteristic al aceste perioade era lipsa igienei, mizerie omniprezent, deoarece occidentalii se fereau de apa, crezand ca apa reprezinta o sursa de boli chiar moarte.
In anul 1625 puricii au transmis ciuma bubonica si au dus la moartea a 35.000 de londonezii si in anul 1665, tot ei au provocat decesul a 20 000 locuitori ai capitalei britanice.
Puricii fac parte dintre adevaratii ”vampiri” ai lumii vii. Corpul lor sunt comprimate lateral, permitandu-le o deplasare optima printre firele de par sau penele gazdei. Trupul lor este acoperit cu peri si spini scurti, orientati posterior, care ajuta deplasare lor pe corpul victimei.
 
Femela are nevoie sa suga o cantitate cat mai mare de sange, pentru ca astfel rezerva proteica sin organism sa-i permita producerea de oua. Dupa scoaterea trompei din pielea victimei, femela puricelui incepe depunerea oualor pe corpul gazdei, insa exista posibilitatea caderii oualor in mediul inconjurator, care s-ar putea sa nu se distruga. Locurile expuse unde se pot dezvolta ouale sunt: crapaturi din mobila, podea, peste tot unde se gaseste praf sau locurile nisipoase in exterior.
Rata de reproducere: femela poate depune de la 4-8 oua supa fiecare hranire din sangele uman si poate depune sute de oa in timpul vietii ei. In conditii favorabile adultul apare in termen de 3-4 saptamani dupa finalizarea celor 3 stadii larvare.
Aparatele cu ultrasunete ofera protectie contra purici, sigur si eficient pentru proprietarii de animale de companie care au copii sau care au alte animale de companie in gospodaria lor.
 
Este mai bine sa previi, decat sa tratezi locul de purici.
Pentru prevenire va recomandam aparatul de 360 grade, care acopera o suprafata de 370 mp prin emiterea ultrasunetelor.
Puricii cauzeaza un stres emotional, ceea ce duce la un discomfort de a locui in zona infestata de ei. Insecticidul Fendona tine sub control infestarea viitoare de purici, avand remanenta de 90-120 zile.
Aceasta solutie purici actioneaza fara substante chimice, fara pericole pentru oameni, animale si mediul inconjurator. 
 

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

vineri, 10 august 2012

Protectie cu spray contra viespilor

Acul viespilor este foarte fin si subtire, reusind sa intepe de mai multe ori daca se simt in pericol. Acul poarta venin astfel intepatura este dureroasa, iar umflatura rezultata va dura aproximativ 24 de ore.
Daca gasesti un cuib de viespi, este periculos sa folosesti un insecticid fara sa ai echipamente de protectie.
Va recomandam spray viespi, care va asigura protectie timp de 6 ore impotriva atacurilor de viespi. Acest spray viespi poate fi utilizat de persoane alergice la veninul de viespe, deoarece este testat dermatologic.
 
Acest spray viespi confera protectie si dupa transpiratie. Pentru a evita intepaturile  viespilor se va aplica in  zonele neprotejate sau pe tot corpul.
Se poate utiliza acest spray viespi in interior sau in exterior inainte de iesire. In cazul in care doriti sa va protejati de viespi facand sport solicitant in natura si transpirati mult va recomandam sa utilizati acest spray viespi din 3 in 3 ore .   

Se poate pulveriza acest spray viespi si pe imbracaminte pentru a pastra viespile la distanta. Pentru a nu pata hainele este recomandabil sa faceti mai intai un test.
Pulverizati lichidul uniform pe piele si frictionati usor, mai alea in zonele acoperite de  materiale subtiri, deoarece intepatura viespilor poate trece prin haine.  

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

joi, 9 august 2012

Informatii despre viespi

Viespile sunt insecte benefice, distrugand un numar mare de daunatori, cum ar fi mustele, imizile etc. Se hranesc cu nectar dintr-o varietate de flori, din cauza nevoilor de energie si sunt considerati polenizatori importanti in livezi si gradini.
Biologie:
Cele mai multe viespi au corpul zvelt de culoare galbena cu dungi negre, cu o talie ingusta, lungimea lor atinge 10-20 mm in stadiul de adult. 
 
 
Habitat si obiceiuri:

Este o insecta sociala, care formeaza cuiburi in interiorul coloniilor pana la aproximativ 30 cm diametru. Viespile traiesc izolat sau in colonii in spatii de acoperis, in copaci, construind din lemn maruntit un cuib care are forma de fagure cu o textura asemanatoare cu a hartiei. Cuibul are aproximativ un diametru intre 10-12 cm.
 
Prejudiciu:

Viespile actioneaza ca niste paraziti. In timp ce colecteaza materialul lemnos pentru construirea cuibului, acestea pot mesteca si deteriora cheresteaua atat de pe garduri si de pe cladiri. Ei decojesc scoarta copacilor, cauzand moartea ramurilor de la baza si a lastarilor tineri, iar spre sfarsitul verilor pot produce daune semnificative culturilor de pomi fructiferi.
Cand cuibul viespilor se afla în zone cu trafic intens sau pe langa case, ele pot deveni o pacoste şi aproximativ 3-5% din oameni pot avea o reacţie potenţial periculoasa din cauza intepaturilor. Acul viespilor este foarte fin si subtire reusind sa intepe de mai multe ori daca se simt in pericol. Acul poarta venin astfel intepatura este dureroasa iar umflatura rezultata va dura aproximativ 24 de ore.

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

miercuri, 8 august 2012

Ultrasunete va salveaza de prezenta mustelor

Mustele sunt regasite in unitati comerciale, deranjand clientii in timpul consumarii alimentelor. Acest lucru solicita restaurantelor, fast food-lor sa asigure conditii igienice pentru clienti, pentru a evita infectarea mancarii cu  bacterii E-coli, Cryptosporidium, Listeria etc.
 
Cea mai cunoscuta specia, ar fi musca domestica de 6-8 mm, avand doua perechi de aripi, prima serveste pentru zbor, fiind foarte dezvoltata, cea a doua pereche are rolul de a mentine echilibrul in timpul zborului. Reproducerea lor se desfasoara pe gunoaie, alte materii in descompunere, deseurile aimalelor.
Mustele de casa sunt foarte frecvent intalnite la nivel mondial, cu exceptia deserturilor, a regiunilor polare si a celor alpine de la mare altitudine. Oriunde se regasesc muste, existand conditii adecvate pentru reproducere, de exemplu in materii organice umede.


Un numar mare de muste se dezvolta in anumite medii, cum ar fi  grajdurile animalelor. Aceste specii s-au raspandit atat de mult, incat a devenit o problema serioasa in locuintele oamenilor, restaurante, fast food-uri. Mustele pot fi gasite si in procesul de prelucrare a alimentelor, restaurante, furnizori farmaceutice, furnizorii de asistenta medicala si in mai multe industrii.
Protejarea calitatii produselor, reputatia si relatiile bune cu clientii asigura un serviciu valoros, care adaposteste profitabilitatea si existenta durabila a unei companii, de accea pentru un mediu curat este recomandat sa protejati spatiile de muste.
 
Mustele sunt purtatoare de boli, ele pot transmite bacteria Helicobacter pylori, pe care le poarta pe picioare, ce poate cauza ulcer la om. Existenta lor reprezinta un pericol pentru igiena.  Pentru a evita contaminarea mancarii. Pentru combaterea mustelor este ideal sa utilizati aparate antimuste cu ultrasunete, care care le afecteaza sistemul nervos central si creaza un disconfort, alungandu-le din aria de actiune a emitatorului respectiv.
Este ideal  sa utilizati acest aparat antimuste pentru locuinte, spatii comerciale, birouri, depozite, restaurante etc.
 
O buna functionare a acestui aparat antimuste este semnalizata de ledul luminos aflat in partea frontala a aparatului, prin aprinderea intermitenta a acestuia.
Pretul acestoraparate antimuste variaza de la 69.89 pana la 99.94RON.  
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

marți, 7 august 2012

Avantajele plaselor de insecte

Plasa tantari este o metoda practica pentru a evita insectele nedorite in casa Dvs.

Avantajele acestor plase insecte de protectie contra insectelor:
-au fiabilitate exceptionala
– aceste plase insecte sunt confectionate din poliester rezistent la razele UV
-lavabile la 30°
-cu posibilitate de curatare chimica
-montare si demontare simpla  cu ajutorul unei bande autoadezive prevazute cu scai, care permite un montaj simplu pe rama geamului
-stabilitate acestor plase tantari datorita benzii autoadezive
-permit schimbul permanent de aer intre interior si mediul inconjurator
-protectie maxima impotriva insectelor datorita densitatii plasei
-pret accesibil, deoarece este o plasa tantari fixa
-intretinere usoara, fiindca plasa insecte poate fi indepartata cu usurinta pentru curatarea ei sau pentru depozitare.
-dimensiuni variate la plase insecte: 130*150;  105*215; 100;* 100
-disponibile doua culori: alba/neagra
-plasa tantari pret:  130*150    13.02 Ron cu Tva;
  plasa tantari pret:  105*215    26.89 Ron cu Tva;
  plasa tantari pret:  100*100    13.02 Ron cu Tva
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

luni, 6 august 2012

Aparat cu ultrasunete impotriva cainilor pentru potectia gradinii Dvs.

De indata ce cainele si pisica intra in raza de actiune a senzorului PIR, acest aparat cu ultrasunete impotriva cainilor emite ultrasunete timp de 25 de secunde intre gama de frecventa 18-24 kHz (permanent variabile). Animalele nedorite sunt foarte sensibile la aceste vibratii sonore de inalta frecventa si au tendinte de a evita zona acoperita de aparat cu ultrasunete impotriva cainilor.


Zona acoperita de acest aparat cu ultrasunete impotriva cainilor este de 70 mp.  Acest aparat cu ultrasunete impotriva cainilor este rezistent la intimperii datorita carcasei din ABS rezistent si bateriei, care ofera mobilitatea de a monta acest aparat cu ultrasunete impotriva cainilor in orice loc dorit de Dumneavoastra. Unghiul de detectare la senzorul de miscare al acestui aparat cu ultrasunete impotriva cainilor este orizontal 110°, vertical 60°. Senzorul de miscare va activa ultrasunetele, in momentul, cand va detecta miscarea animalelor, in rest va intra in repaus pentru economisirea bateriei.
Acest acest aparat cu ultrasunete impotriva cainilor  functioneaza cu baterii 9V/DC (6 x AA 1,5V ) sau adaptor alimentare 9V/DC 200 mA, neincluse in pachet. 

Acest aparat cu ultrasunete impotriva cainilor are pe partea frontala un senzor de miscare cu infrarosu PIR si un difuzor, care serveste la emiterea ultrasunetelor cu intensitatea de 87 dB. Aceste sunete inalte sunt percepute, doar la inceput (18 kHz), dupa care vor deveni ultrasunete, ce nu mai pot fi percepute de urechea umana.
Aparatul este dotat si cu un buton de test, marcat de un V, pentru a reda modul in care percep animalele aceste ultrasunete.
Dimensiunile aparatului: 137 x 82 x 55 mm
Pretul de vanzare este 118,89 RON cu TVA.
Acest aparat cu ultrasunete impotriva cainilor este ideal sa-l utilizati in gradina, in fata casei, pe terasa, in curte,  in orice zona unde sunteti deranjati de animale nedorite. 

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

vineri, 3 august 2012

Dispozitiv cu unde electromagnetice anti soareci, gandaci, furnici si alti daunatori

Aparatul Pestmaster AG230 emite unde electromagnetice odata introdus in priza. Aceste unde vor parcurge intreaga instalatie electrica a casei, si vor crea un camp electromagnetic ce vor afecta sistemul nervos al gandacilor si rozatoarelor ce se ascund in pereti, tocurile ferestrelor si usilor. Fara intretinere, fara ajustare, fara fum sau substante toxice, doar il introduceti in priza si isi face treaba.
Nu afecteaza oamenii sau animalele de companie.
Trebuie doar sa introduceti aparatul in priza, si acesta va incepe sa emita imediat. Dvs. nu veti auzi nimic, insa LED-urile frontale se vor aprinde, confirmand buna functionare a dispozitivului anti gandaci si anti rozatoare.
 
Efectul preconizat:
 
Aparatul va incepe sa emita unde electromagnetice imediat ce a fost introdus in priza. Totusi, efectul scontat, si anume disparitia in intregime a daunatorilor poate aparea intr-un interval de pana la 20 de zile, timp in care veti observa o crestere a activitatii acestora. 
Aveti in vedere faptul ca puii, ouale sau larvele pe care daunatorii le pot lasa in urma atunci cand parasesc locuinta dvs. nu vor fi afectate de aparat, intrucat sistemul lor nervos li se dezvolta dupa cateva saptamani. Recomandam sa lasati aparatul in priza pe toata durata anului, pt. o protectie maxima. Consumul de doar 3W este insesizabil, in schimb dvs. si familia dvs. va veti bucura de un camin curat, lipsit de gandaci, soareci, sobolani si alte rozatoare.
 
Aplicabilitate:
 
Fiind un aparat foarte mic si un design ce nu atrage atentia asupra sa, poate fi folosit cu succes in orice loc: cladiri de birouri, gradinite, scoli, facultati, case rezidentiale, apartamente, clinici medicale, cabinete veterinare. Practic oriunde aveti o priza si aveti nevoia sa va protejati imobilul de actiunea distrugatoare a rozatoarelor, soarecilor, sobolanilor, gandacilor.
Nu afecteaza animalele de companie, omul sau membrii familiei dvs. Nu interfereaza cu diverse aparate electronice si electrocasnice. Nu produce fum sau vapori toxici, nu omoara animalele in casa, ci doar le alunga. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

joi, 2 august 2012

Daune cauzate de termite

Termitele sunt insecte sociale, care poarta grija de tineri in mod colectiv. Termitele se considera un daunator, deoarece participa la reciclarea lemnului, frunzelor si a altor parti al plantelor. Termitele se impart in 3 categorii:
  • lucratori
  • soldati
  • indivizii fertili
Corpul lucratorilor este diferit fata de indivizi fertili, au culoarea alba de 1 cm lungime si au ochii redusi sau lipsesc. Indivizii fertili au doua aripi si corpul lor are culoarea bruna. Termitele traiesc in musuroaie.
Termitele sunt cunoscute pentru apetitul lor feroce pentru lemn si harnicia devastatoare prin care construiesc casele la pamant, pot fi de folos pentru om. Ele sunt utilizate ca medicamente în lume.


Studiile stiintifice au aratat catermitele poseda in compozitia lor minerale si vitamine. Unii din compusii lor poseda priprietati antibiotice, care reusesc sa anihileze bacterii deosebit de periculoase pentru om, cum ar fi Escherichia coli. Se hranesc cu gandaci de lemn si unele specii ataca doar lemnul, altele deoc.
Termitele au si roluri benefice, cum ar fi fixarea si oxigenarea azotului in pamant, ajutand recoltele.
In anumite colt al lumii termitele sunt delicatese in bucatarii, consumand 100 de grame de insecte contine cu 75 % mai multe calorii decat aceeasi cantitate de friptura de vita. 
 
Problema devine majora in special cand afecteaza lemnul, dar exista numeroase tratamente anti termite, care va pot ajuta sa curatati casa de acesti daunatori periculosi.
Aparatul antitermite combina actiunea ultrasunetelor, ce se raspandesc prin camere si spatii deschise, cu puterea undelor electromagnetice, ce strabat instalatia electrica a casei, alungand daunatorii chiar si din cele mai greu de patruns locuri: de sub podele, din spatele peretilor sau plafoanelor false, din tocurile usilor si ferestrelor, din crapaturile lemnului din care este confectionata mobila, camari si spatii inguste. Modul in care actioneaza aparatul anti termite este unul ecologic si non toxic, ce afecteaza sistemul nervos central al daunatorilor, provocandu-le teama, panica, stres si discomfort auditiv, fortandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat, care este de aproximativ 150mp.
 
Aparatul antitermite se alimenteaza introducandu-l in orice priza normala de 220V, si va incepe sa emita. Va recomandam setarea variabila a ulatrsunetelor la aparatul anti termite, astfel incat frecventele sa se schimbe constant, evitand astfel ca un anume tip de daunator sa se obisnuiasca cu o frecventa si sa devina imun.
In partea de jos a aparatului anti termite, exista LED  de culoare rosie, ce va poate oferi o lumina ambientala foarte placuta noaptea. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

miercuri, 1 august 2012

Stopati latratul cainelui cu un aparat de ultrasunete

Aparatul cu ultrasunete antilatrat  a fost dezvoltat pentru a pentru a preveni animalul dumneavoastra sa latre cand ramane singur sau cand este asmutit de alte animale.
Acest aparat antilatrat este dispus cu un emitator de ultrasunete care detecteaza latratul cainelui si emite instantaneu valuri puternice de ultrasunete, care deranjeaza cainele fara a-i provoca durere. Animalul asociaza latratul cu aparitia acestui stimul dezagreabil si se va opri din latrat.

La conectarea aparatului in priza( 220 V) se va aprinde in partea frontala a aparatului de antilatrat un indicator luminos si un alt Led, care se aprinde cand detecteaza latratul cainii.
Dispozitivul antilatrat acopera o suprafata de 6 metri si  nu aveti voie sa amplasati niciun obstacol intre dispozitiv antilatrat si caine, cum ar fi pereti, obiecte, deoarece ultrasunetele nu pot penetra matrialele dure sau moi. Este o metoda simpla, umana  pentru a dezvata cainele sa latre excesiv sau intr-o anumita zona.

Foarte util cand vecinul Dvs. nu doreste dezvatarea cainii lui sa va latre sub geam. Asezati acest aparat antilatrat sub geam la nivelul cainii pentru a evita zona acoperita de aparat.
Se poate utiliza atat in interior, cat si in exterior.
Pretul de vanzare al acestui aparat antilatrat este de 180.52 Ron cu Tva.
   
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere  si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.