luni, 14 ianuarie 2013

AUTO Pestrepeller un aparat eficent pentru protectia autovehiculelor

   Orasul este asaltat de rozatoare, care distrug cauciucurile sau cablurile de sub capota masinilor. Service-urile auto, dar si societatiile de asigurare afirma ca o data la doua saptamani apar clienti cu astfel de daune cauzate de rozatoare. Problemele astea pot fi observate in momentul cand masina Dvs. nu porneste, iar o cauza posibila ar fi influenta rozatoarelor si nu a unei defectiuni tehnice sau a bateriei auto. Acest lucru il veti putea remarca la cablurile electrice roase de la motor, ridicand capota masinii.
Cum-sa-scapi-de-soareci
      Rozatoarele distrug firele electrice, cand le este foame sau in cazul in care vor sa se fereasca de frig. Putem interveni la astfel de probleme si sa va recomandam montarea unui aparat protectie auto pentru a tine rozatoarele departe de masina Dvs.
     Va recomandam, inainte de montarea unui aparat protectie auto de catre un service autorizat, sa spalati motorul masinii Dvs pentru a anihila mirosurile lasate in urma care le pot atrage. Rozatoarele si jderii au obiceiul de a-si marca prin urinare teritoriul. Urmele de urina atrag si mai multe rozatoare.
     AUTO Pestrepeller este un aparat protectie auto, care alunga sau impiedica intrarea rozatoarelor – soarecilor, sobolanilor, dihorilor in compartimentul de motor. Aparatul ofera si o protectie indelungata, doarece este calibrat intre gama de frecventa 16 – 22 kHz pentru a evita obisnuita rozatoarelor. Aceste frecvente se schimba automat.
      Cel mai mare pericol il reprezinta rozatoarele care va pot roade cauciucurile si riscati sa ramaneti cu masina pe drum. Distrug tot ce prind, in special cablurile pe care exista urme de antigel.
       AUTO Pestrepeller va fi montata in partea inferioara a compartimentului folosind surubul de fixare. Acest aparat protectie auto se alimenteaza de la bateria masinii de 12V, avand un consum foarte mic intre 20mA – 30mA. Presiunea sonora a acestui aparat protectie auto este de 100 dB. Alarma nu interfereaza cu calculatorul masinii sau cu alte sisteme ale masinii.
  Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand rozatoarele daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT