miercuri, 9 ianuarie 2013

Avantajele aparatelor pentru combaterea soarecilor de casa

    Asadar, aveti o problema cu daunatorii.
   Care sunt alternativele?
Exista o varietate de metode chimice de exterminare si capcane pentru daunatori, cum ar fi rozatoarele. Aceste metode au insa si o parte negativa. Acestea sunt fie producatoare de mizerie, in sensul ca va trebui sa curatati daunatorii morti, fie costisitoare, in sensul ca trebuie sa angajati pe cineva ca sa le aplice in locul Dvs.
Asadar puteti considera o alternativa umana, curata cum ar fi aparatele cu ultrasunete pentru combaterea soarecilor de casa.
soricei
  Aceste aparate cu ultrasunete  pentru combaterea soarecilor de casa se introduc pur si simplu in priza electrica din perete. Aceste aparate emit unde ultrasonice care nu sunt auzite de oameni sau de animalele de companie, cu exceptia animalelor de companie de tipul rozatoarelor, cum ar fi hamsteri, porcusori de guinea, etc.
Sunetele pe care aceste aparate cu ultrasunete  pentru combaterea soarecilor de casa le emit, alunga daunatorii si ii directioneaza in afara incaperii sau zonei protejate. Acest lucru pare o alternativa mai curata si mai umana fata de mizeria cauzata de exterminare si, la urma urmei, cand exterminezi daunatorii, sunt intotdeauna alti daunatori care sa le ia locul, deci aplicarea constanta a unei metode de acest gen este necesara pentru a tine daunatorii sub control. Acest lucru este de asemenea valabil si pentru aparatele cu ultrasunete pentru combaterea soarecilor de casa, dar diferenta este ca acestea trebuie doar introduse in priza si pornite.
    Desigur ca unele probleme cu contolul daunatorilor trebuie tratate prin utilizarea mai multor metode, datorita gravitatii problemei, dar tinand cont de usurinta si pretul scazut al aparatelor cu ultrasunete merita sa le incercati in orice problema de control a daunatorilor. La urma urmei, daca aceste aparate va rezolva problema, vor constitui cea mai simpla si curata metoda pe care o aveti la dispozitie.
    Sunt o gramada de pareri pro si contra referitor la aceste aparate cu ultrasunete pentru combaterea soarecilor de casa, dar cel mai important lucru este sa aveti rabdare si sa acordati acestor aparate cu ultrasunete, timpul necesar pentru a-si face treaba, pentru ca efectele ultrasunetelor se vad dupa 14 – 21 de zile de functionare continua.      De asemenea, trebuie sa experimentati cu mai multe pozitii de amplasare a aparatelor si cu mai multe aparate amplasate, deoarece de multe ori prin modul gresit de amplasare al aparatelor, ultrasunetele nu ajung in locurile frecventate de daunatori.
    Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT