miercuri, 23 ianuarie 2013

Utilizarea capcanelor pentru combaterea rozatoarelor

  Capcanele nu trebuie sa fie momite, doar trebuie sa va asigurati ca rozatoarele vor trece peste declansator in cursul lor normal de deplasare. Daca doriti sa ademeniti rozatoarele cu momeala la capcana mecanica, puteti folosi o cantitate foarte mica de unt de arahide, drajeuri, bacon crud, carnat sau extract de vanilie (folosiți un tampon din bumbac pentru a aplica extract de vanilie).

Orice ati folosi, nu ingramaditi momeala pe capcane. Facand acest lucru, vor creste sansele de infestare cu insecte. Ati creste, de asemenea, si sansa ca o rozatoare sa gaseasca o modalitate de a elimina momeala fara a fi prinse. Ati putea, in acest sens, elimina cateva rozatoare, dar sa le hraniti pe altele. Tot ce aveti nevoie este mirosul alimentelor. Puteti, de asemenea, folosi ca momeala o bucata de minge de bumbac, deoarece rozatoarele doresc s-o foloseasca pentru a construi cuiburi. Bumbacul are avantajul ca nu atrage insectele.
Puteti amplasa orice capcana mecanica oriunde ati vedea semne de activitate a rozatoarelor, dar de preferinta in apropierea zidurilor. Capcana mecanica funcționeaza cel mai bine atunci cand este plasata in unghi drept fata de un perete, si cu capatul de declansare sa atinga peretele. Aceasta are avantajul pentru ca o rozatoare de preferinta calatoresc de-a lungul peretilor.
     Amintiti-va, de asemenea, sa nu lasati capcanele mecanice la indemana copiilor mici si in apropierea animalelor de companie.
    Mai multe capcane mecanice trebuie sa fie amplasate in zonele suspecte. In mod ideal, acestea ar trebui sa fie mutate in locatii diferite in fiecare zi, si cu siguranta ar trebui sa fie mutate in cazul in care rozatoarele nu sunt prinse.
    La unele tipuri de capcane pentru rozatoare poate fi necesara ajustarea declansatorului pentru a asigura eliberarea usoara atunci cand este atins de catre rozatoare.
    Deoarece rozatoarele, in special, sunt timide cand se intalnesc cu ceva nou, poate fi necesar sa lasi capcana mecanica pentru rozatoare nesetata pana cand momeala a fost luata, cel puțin o dată, pentru a reduce sansa de timiditate fata de capcana.
Verificati capcanele de zi cu zi.
    Magazin.anti-daunatori  este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT