vineri, 11 ianuarie 2013

Dispozitiv impotriva rozatoarelor pentru un spatiu de 150 mp

    ZN1002 este un dispozitiv impotriva rozatoarelor, care intrebuinteaza un efect combinat al ultrasunetelor si undelor electromagnetice, pentru a se obtine un randament maxim in privinta alungarii daunatorilor.
viata-de-soarece-vezi-cum-traiesc-cobaii-din-laboratoare-folositi-pentru-studii-preclinice-109664
    Experimentele in laboratoare au aratat ca comportamentul soarecilor fata de ultrasunete este diferit si anume: soarecii albi de laborator, la inceput sunt agitati, iar apoi se culca la pamant, raman apatici. Soarecii salbatici sunt agitati si uneori agresivi.
    Eficacitatea ultrasunetelor este mai mare in locurile luminate si mult diminuata in zonele umbrite. Se poate seta emiterea ultrasunetelor cu frecventa variabila pentru a evita obisnuinta rozatoarelor.
     Undele electromagnetice emise de dispozitiv impotriva rozatoarelor indeparteaza daunatorii chiar si din cele mai greu de patruns locuri: de sub podele, din spatele peretilor sau plafoanelor false, din tocurile usilor si ferestrelor, din camari si zone inguste.
Aceste functii afecteaza functiile vitale ale rozatoarelor si provoaca panica printre ele. In acest caz putem impiedica hranirea si multiplicarea lor, parasind zona acoperita de dispozitiv impotriva rozatoarelor, si anume suprafata de 150 mp.
     Aparatul reduce si aparitia altori daunatori, precum insecte taratoare, gandaci de bucatarie, gandaci de Colorado, muste, tantari, termite, capuse, carii de lemn.
Pentru spatiile aglomerate se recomanda folosirea simultana a mai multor dispozitive cu ultrasunete impotriva rozatoarelor, marindu-se eficienta.
      Acest mod de functionare este unul ecologic si non toxic, nu produce zgomot, fum si miros, neafectand animalele de companie si oamenii.
Efectul initial al operaţiunii are loc dupa 10-12 zile. In aceasta perioada, s-ar putea sa observati ca activitatea rozatoarelor a crescut. Acest lucru este normal – sub influenta impulsurilor electromagnetice si ultrasunetelor, rozatoarele parasesc adaposturile lor si, ulterior, zona. La sfarsit rozatoarele dispar aproape in intregime.
      Aparatul se alimenteaza la orice priza de 220V. Aparatul este echipat si cu lumina de veghe pentru crearea unei lumini ambientale. Ledurile indica emisia ultrasunetelor si undelor electromagnetice. Are un consum redus de energie electrica si va recomandam utilizarea permanenta a aparatului.
Este ideala utilizarea acestui dispozitiv impotriva rozatoarelor in spatii deschise, case, birouri, scoli si restaurante, cafenele, biblioteci, s.a.m.d.
    Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT