marți, 8 ianuarie 2013

Beneficiile aparatului anti rozatoare ultrasunete AG 250

    Pestmaster Ag 250 este un aparat anti rozatoare ultrasunete, care emite unde ultrasonice, provoacand disconfort daunatorilor si determinand parasirea ariei de actiune. Ultrasunetele sunt unde acustice avand o frecventa foarte inalta care depaseste puterea de percepere a urechii omului.
3soarece      Aparatul anti rozatoare ultrasunete  este calibrat sa functioneze la o gama de frecventa variata pentru a acoperi indepartarea mai multor daunatori. Gama de frecventa a acestui aparat anti rozatoare ultrasunete variaza de la 20 kHz la 65 kHz. Cu ajutorul unui potentiometru veti putea modifica manual aceste frecenta. Recomandam setarea unei frecvente diferite prin rotirea potentiometrului treptat, la fiecare 2 luni, pentru a evita dobandirea unei imunitati impotriva actiunii aparatului anti rozatoare ultrasunete.
Intensitatea si frecventa ultrasunetelor ataca sistemul  auditiv si senzorial a rozatoarelor si in cele din urma determina parasirea habitatului de catre acesti daunatori intalniti frecvent in gospodarii cum sunt gandacii, soarecii, capusele, termitele si alte tipuri de insecte taratoare. Aparatul anti rozatoare ultrasunete poate acoperi o zona de aproximativ 250 de metri patrati. Aparatul se leaga la reteaua electrica 220V.
Aparatul anti rozatoare ultrasunete este dotat si cu un buton de TEST, care odata apasat va reproduce modul in care daunatorii percep ultrasunetele.
Un LED rosu de pe panoul frontal al aparatului anti rozatoare ultrasunete va indica buna functionare a acestuia.
      Avantajele aparatului anti rozatoare ultrasunete:
  • nu foloseste substante chimice daunatoare
  • sigur pentru oameni si majoritatea animalelor de casa
  • nu produce fum sau mirosuri neplacute
  • nu omoara, doar tine daunatorii la distanta
  • economisesti energie
  • aparat silentios.
  Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT