marți, 22 ianuarie 2013

Avantajele capcanelor mecanice pentru prins soareci si sobolani

      Desi pisicile, cainii si alti pradatori uneori ucid sobolanii, soarecii, acest lucru nu asigura combaterea eficenta a rozatoarelor. Pradatorii pur si simplu nu pot ucide sobolanii destul de repede, pe cat de des apar. Rozatoarele traiesc adesea pe langa pisici si caini. Ele folosesc din hrana si apa animalelor de companie si uneori chiar si adaposturile lor.
Pentru reducerea numarului de rozatoare este ideala folosirea capcanelor mecanice numai dupa ce ati luat toate masurile de igiena. In timp ce capturarea rozatoarelor reprezinta un instrument foarte important in combaterea rozatoarelor, aceasta nu substituie sanitatia corecta. Daca nu controlati sursele de hrana si apa, rozatoarele se vor procrea mai repede decat le puteti prinde.
sobolan
Care este avantajul acestor capcane mecanice?
  •  Capcana mecanica pentru sobolani nu implica pesticide periculoase;
  •  Utilizatorul cunoaste imediat, atunci cand capcanele au atins rezultate de succes;
  •  Rozătoarele prinse pot fi usor eliminate inainte de a deveni un pericol din cauza mirosului, așa cum se poate intâmpla cu cele intoxicate (de exemplu rozatoare moarte in locuri inaccesibile, din jurul casei).
  • Aceste capcane mecanice pentru soareci  sunt deosebit de eficiente si sunt proiectate in special pentru populatiile de rozatoare mici.
  • Capcanele mai mari sunt concepute special pentru sobolani
  • Aceste capcane mecanice solide pot fi reutilizate de nenumarate ori.
Achizitionati suficente capcane mecanice pentru a usura efortul depus pentru prinderea rozatoarelor.
  Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT