marți, 15 ianuarie 2013

Tinteti departe rozatoarele de resedinta Dvs .

Spre deosebire de insecte, rozatoarele nu pot merge latent in timpul iernii. In timp ce unele mamifere, cum ar fi ratonii, hiberneaza toata iarna, cei mai multi pur si simplu sunt in cautarea unui adapost mai cald. Rozatoarele si veveritele au obiceiul de a construi de-alungul anului cuibul cald, deseori, in interiorul casei.
problem_house
  • Pentru a preveni salasluirea veveritelor sau a altor animale in streasina sau mansarda, este necesar sa reparati orice gauri sau orice daune.
  • Curatati canalizarile si streasinile, unde isi pot construi rozatoarele cuiburile.
  • Depozitati deseurile din curte, cum ar fi frunzele si lemnele de foc departe de casa. Acestea pot fi materialele uzuale din care rozatoarele pot construi cuiburi.
  • Pastrati semintele pentru pasari intr-un recipient metalic sigilat. Rozatoarele pot roade recipientele plastice si pot ajunge la seminte.
  • Punctele comune de intrare ale rozatoarelor sint conductele, in cazul in care fisurile sunt adesea suficent de mari pentru a se furisa un soarece prin intermediul acestora.
  • In casa, eradicati dezordinea, aglomeratia unde se pot ascunde rozatoarele.In cazul in care este evident ca rozatoarele au intrat deja in casa, este necesar sa apelati la profesionisti din domeniul deratizarii sau sa achizitionati niste capcane mecanice pentru a reduce numarul rozatoarelor sau sa utilizati aparate impotriva rozatoarelor cu ultrasunete pentru a indeparta acesti daunatori departe de casa Dvs.
   In timpul iernii multi daunatori isi doresc sa se mute in interiorul unei case. Prin prevenirea rozatoarelor este usor sa va protejati casa de la acesti daunatori mici.
  Magazin.anti-daunatori este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT