joi, 24 ianuarie 2013

Metode alternative in combaterea rozatoarelor

  O altă formă de capcană este placa cu lipici, care are o suprafata lipicioasa care reține orice rozătoare ce încearcă să traverseze peste ea. Amplasati placi cu lipici oriunde ați putea amplasa si alte capcane, dar amintiți-vă că plăcile cu lipici sunt atât de lipicioase, incat vor deveni o problemă pentru orice copil, animale, animale de companie sau alte animale sălbatice care vin în contact cu acestea.
232-1        De asemenea, tineti cont de faptul că praful depus pe aceste placi va reduce eficacitatea lipiciului. Odată prins pe o placă cu lipici, un soarece va muri, de obicei, prin stop cardiac. Adezivul de pe astfel de placi isi va pierde eficacitatea în timp. De aceea,  înlocuiți placile atunci când acestea nu mai sunt lipicioase. Ca și în cazul oricarei alte capcane, mutați placile cu lipici în alte locuri în cazul în care rozătoarele nu sunt prinse.
    Capacele refolosibile din plastic si carton protejeaza capcanele de resturi si murdarie care pot ajunge pe ele, nu permit rozatoarelor capturate sa fie vazute si prelungesc durata medie de utilizare acestor capcane cu lipici.
Dispozitivele electronice cu ultrasunete transmit unde de sunet mai presus de gama auzului uman, dar au o eficacitate limitată, deoarece undele sonore produse nu pot penetra obiecte solide, cum ar fi pereții. Ele, de asemenea, pierd repede intensitatea la distanță. Deoarece rozătoarele se obișnuiesc repede cu sunete repetitive, este recomandat ca aparatele sa aiba capacitatea de a modifica din cand in cand frecventa.
      Rodenticidele sunt momeli otrăvite și, ca si fumigenele, se utilizeaza în principal de către profesioniști in combaterea rozătoarelor. Deoarece fumigenele sunt gaze foarte toxice pentru oameni, animale și alte animale de compane, acestea nu pot fi aplicate în cladiri unde pasagerii ar putea fi expuşi. Rodenticidele au o mare varietate de ingrediente active. Acestea sunt înregistrate ca pesticide, dar au nevoie de pregătire și experiență pentru a se aplica în condiții de siguranță și eficienta. Dacă nu sunt corect aplicate, aceste pesticide pot ucide sau pune în pericol copii, animalele de casa sau alte animale de companie care pot mânca din greşeală sau pot respira aerul imbibat de acestea. Vă recomandam să nu utilizaţi aceste materiale riscante fara o pregatire speciala si fara sa cunoasteti toate riscurile.
    Uneori, rodenticidele funcționează foarte bine. Acestea pot ucide rozătoarele înainte de a intra în casă. În acest caz, vei avea rozătoare moarte în locuri incomode cum ar fi poduri, cavitățile din pereți, spații de furisare sau în spatele dulapurilor … mirosul urat al rozătoarelor moarte cauzând probleme majore si atragand insecte zburatoare în casă. Din moment ce rodenticidele sunt pesticide, acestea prezintă, de asemenea, si o depozitare serioasa pentru eliminarea tuturor problemelor.
  Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT