vineri, 15 iunie 2012

Aparat cu lampa stroboscop va alunga cainii maidanezi

Metropola este un mediu dur, in care reusesc sa supravietuiasca multe animale, printre care si cainii maidanezi. Adaptarea lor la jungla urbana are aspecte multiple: ingrijitoare si adesea controversate. Cainii maidanezi reprezinta o problema grava. Din pacate numarul lor creste, pe zi ce trece. Fecalele unui caine bolnav infesteaza solul cu oua de Toxocara canis, care pot ajunge in tubul digestiv al omuluide la mainile murdare. Cei mai expusi sunt copiii. Acesti paraziti in cazul unui om matur nu se dezvolta pana la forma adulta, ci ramane in stadiul de larva. Cainii maidanezi pot transmite si alte parazitoze.
Actualele practici de colectare transport si depozitare a deseurilor urbane faciliteaza inmultirea si diseminare agentilor patogeni si a vectorilor acestora: ciori, caini maidanezi, pisici vagaboande, insecte etc.
Auzul cainilor se situeaza pe locul dupa sistem olfactiv in ierarhia acuitatilor senzoriale si este mai pronuntat la rasele de caini, decat la cainii maidanezi, care au si avantajul de a-si putea orienta pavilionul spre directia de propagare a sunetelor.
Urechea cainelui percepe sunete cu o frecventa de 100,000 vibratii pe secunda, comparativ cu omul care percepe doar 30,000 vibratii / secunda.
Raza de actiune a auzului la caine este foarte mare si net superioara fata de cea a omului, de cel putin 4-6 ori. Deasemenea, cainele poate deosebi cu mare precizie doua surse sonore situate la 50 cm distanta intre ele, daca se gaseste la 5 m fata de acestea. De asemenea cainele are capacitatea de a localiza cu mare precizie sursa emitatoare, pe care omul nu o poate sesiza.
 
Aveti nevoie de o protectie sigura in fata casei, care sa va inlature cainii maidanezi. Aparatul anti caini cu lampa stroboscopica ofera protectie contra cainii si prin calea asta veti evita contaminarea. Lampa stroboscop impotriva cainilor emite lumini, cu care cainii nu se pot obisnui.
Aparatul anti caini cu lampa stroboscopica este potrivita pentru protectia spatiilor interioare, halelor de productie, atelierelor impotriva cainilor, aleile, curtea, terasa, gradina de vizitele nedorite ale acestor caini.
Alarma este declansata de senzorul de miscare incorporat. Se poate opta intre alarma acustica foarte puternica, alarma cu ultrasunete şi iluminare tip blit impotriva cainilor.
Sursa de alimentare a aparatului impotriva cainilor este de 6 V/DC (4 x baterii tip D 1,5 V – nu sunt incluse în pachet)
Unghi detecţie a aparatului anti caini este de  90° in forma unui con si lungimea laturilor de 8m, raza de actiune a aparatului anti caini 40 m². 
 
Raza de detectie a senzorului de mişcare: aprox. 8 m
Aparatul impotriva cainilor emite ultrasunete la gama de frecventa intre 16 – 27 kHz, unde sensibilitatea cainilor este crescuta. Frecventa se schimba automat, pentru ca cainii sa nu se obisnuiasca cu o singura frecventa. Presiunea solonra a alarmei este de  120 dB.
Dimensiunile aparatului impotriva cainilor: 205 x 110 x 215 mm
Pretul aparatului anti caini este 218.68 Ron cu Tva.
Aparatul anti caini  are efect multilateral, avand efect si impotriva pasarilor daunatoare, pisicilor si iepurilor. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT