joi, 14 iunie 2012

Aparatul cu lampa stroboscopica va alunga pisicile

Pisicile vagaboande pot fi vazute prin toate orasele, dimineata, cand se trezesc alene si se intind pe capotele masinilor, pe la pranz, cand se ascund de soare, se catara in copacii din curtea blocului sau „rasar“ din subsoluri. Nu in ultimul rand, pisicile invadeaza subsolurile blocurilor cu nenumarati purici.
Pisicile vagaboande invadeaza si casele particulare, strica si straturile de plante, imprastiand semintele ce au inceput sa incolteasca sau rupandu-le plantele abia rasarite. Pisicilor le place pamantul proaspat si nisipos pe care sa il poata sapa usor si cum sunt foarte curioase, sigur vor veni sa inspecteze straturile noi si sa isi marcheze un nou teritoriu.
Pisicile vagaboande  nu sunt prietenoase cu mirosul anumitor plante ca lavanda sau Coleus canina. Pisicilor nu le place sa mearga sau sa sape in locuri cu suprafete taioase. Astfel folosirea mulchului cu scoarta de copac sau cu pietre este o idee buna.
O alta solutie este sa folosesti un dispozitiv electronic pentru alungarea pisicilor, care emite ultrasunete, la o gama de frecventa  intre 16 – 27 kHz. Va recomandam pentru  alungarea pisicilor aparatul cu lama stroboscopica cu alarma si ultrasunete. Pisicile vagaboande percep sunetele la tonuri mai ridicate, fata de caini. Alarma aparatului pentru alungarea pisicilor are presiunea sonora de  120 dB. Pisica, cand sesizeaza un zgomot puternic, cum ar fi alarma aparatului pentru  alungarea pisicilor se va speria si va cauta un loc mai sigur si linistit. Unul dintre simturile pisicii cel mai dezvoltat este simtul lor de auz, care ii permite sa perceapa frecvente mai inalte, decat pot auzi oamnenii.

Dispozitivele noastre de alungarea pisicilor sunt calibrate, pentru a emite frecvente pe care le pot auzi pisicile, in scopul de a le respinge pe ele.  Are un rol important lampa stroboscop, care emite lumini, cu care pisicile nu se pot obisnui.
Aparatul de alungarea pisicilor cu lampa stroboscopica este potrivita pentru protectia spatiilor interioare, curtii, terasei, gradinei de vizitele nedorite ale acestor pisici vagaboande şi mai ales de pagubele pe care le lasa in urma lor.
Alarma aparatului de alungarea pisicilor se declanseaza in momentul cand senzorul de miscare sesizeaza miscarea pisicilor. Se poate opta intre alarma acustica foarte puternica, alarma cu ultrasunete şi iluminare tip blit pentru alungarea pisicilor.

Sursa de alimentare a aparatului de alungarea pisicilor este de 6 V/DC (4 x baterii tip D 1,5 V – nu sunt incluse în pachet)
Unghi detecţie a aparatului de  alungarea pisicilor este de  90° in forma unui con si lungimea laturilor de 8m, raza de actiune a aparatului de alungarea pisicilor este de 40 m².
Pretul aparatului de  alungarea pisicilor este 218.68 Ron cu Tva.
Aparatul de alungarea pisicilor are efect multilateral, avand efect si impotriva cainilor, pasarilor si iepurilor. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT