marți, 5 iunie 2012

Cum alungam pisicile din curtea noastra?

Foarte multi ne confruntam cu pisici in curtea noastra. Pentru aceasta problema va recomandam dispozitivul  pentru alungarea cainilor si pisicilor – Conrad Germania. 
 
Aparatul anti pisici are pe panoul frontal un senzor de miscare cu infrarosu PIR, si un difuzor special capabil sa emita ultrasunete. Odata ce senzorul va detecta miscare, va actiona boxa. Undele ultrasonice emise de difuzor nu sunt percepute de oameni, intrucat sunt in afara spectrului perceput de acesta. In schimb, animalele vor fi deranjate de ultrasunete, afectandu-le sistemul auditiv, si fortandu-le sa paraseasca zona acoperita de aparat.  
 
Aparatul anti pisici poate fi folosit oriunde, datorita posibilitatii alimentarii acestuia cu 6 baterii 1.5V AA. Puteti monta aparatul in gradina, in locul de joaca al copiilor, pe terasa, langa piscina, practic oriunde doriti sa nu permiteti accesul animalelor si pasarilor, ce pot provoca daune si mizerie, nefiind in acelasi timp nevoiti sa intindeti prelungitoare prin curte in cazul in care nu aveti in apropiere o priza.
  Pentru pornire, aveti in partea inferioara a aparatului, un buton cu 2 pozitii, ON – deschis / OFF – inchis. Pozitionati butonul in pozitia ON, iar acesta va incepe sa va protejeze zona imediat. Senzorul de miscare va activa ultrasunetele doar cand va detecta miscare, in rest aparatul fiind in stare  de repaus pentru a economisi bateriile, folosind doar o mica parte din energie pt. a alimenta senzorul.
Tot in partea inferioara, mai gasim un buton de test, marcat de un V, pe care atunci cand il apasam, ne va simula modul in care animalele percep aceste ultrasunete.
 
Langa butonul ON/OFF, mai gasim mufa pt. alimentare la reteaua electrica 220V.
Puteti folosi aparatul in exterior, pt. a va proteja zonele in care nu doriti sa permiteti accesul cainilor, pisicilor, pasarilor sau altor animale.
Carcasa din material plastic ABS, de foarte mare calitate, este conceputa sa reziste la intemperii medii. Nu expuneti insa aparatul la stari ale vremii extreme, intrucat riscati deteriorarea carcasei aparatului, si implicit a mecanismului interior.
Va puteti proteja gradinile de flori sau legume, serele, zona piscinei, spatiul de joaca al copiilor, terasa, zona gratarului. Il puteti folosi in drumetii sau cand iesiti cu cortul, pt. a va proteja noaptea de actiunea animalelor salbatice din padure. 
 
Avantajele acestui aparat anti pisici sunt:

Ultra portabil: alimentat cu 6 baterii si avand o carcasa compacta, aparatul poate fi amplasat oriunde, chiar daca nu exista retea publica de alimentare cu energie electrica
Raza de actiune: are o raza de actiune de 70mp
Eficient: senzorul ce detecteaza miscare va actiona boxa ce emite ultrasunete doar cand va simti prezenta animalelor, economisind astfel energie si durata de viata a bateriilor
Modern: veti avea un spatiu lipsit de animale, fara stres, fara nervi, fara a mai recurge la metodele traditionale de alungare a acestora ce constau in matura sau pietre
Ecologic: nu omoara animalele, nu le afecteaza sanatatea, nu polueaza, nu produce fum sau foc, nu foloseste substante toxice.
Sigur: nu va afecteaza familia, copiii, batranii; are incorporat circuit electronic pt. a preveni scurtcircuitul 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT