miercuri, 27 iunie 2012

Prevenirea jderilor cu aparate electronice

Jderul apartine categoriei agentilor suparatori, precum si a celor daunatori de materiale si provizii. Daca ritualul de imperechere al jderilor se petrece in podul casei, somnul oamenilor este tulburat de zgomotele si larma acestora. Are obiceiul de a fura ouale pasarilor de casa si de asemenea pentru ca omoara animalele folositoare sau domestice de dimensiuni mici. Daca jderul de piatra patrunde, de exemplu, intr-un cotet de gaini, poate produce pagube foarte mari, deoarece comportamentul stresat al gainilor speriate, care nu pot fugi, declanseaza in jder instinctele de vanatoare.  Este un recunoscut daunator de materiale, deoarece roade si musca cablurile si furtunurile de la automobile.


 
Prevenire: ca metode de prevenire a aparitiei jderului exista solutia, si anume impiedicarea si intimidarea accesului prin aparat antijder. Jderii pot fi alungati mai ales facand zgomote puternice, ei fiind foarte sensibili la zgomot. In pod se poate pozitiona un aparat antijder cu ultrasunete, care au ca efect speriarea si alungarea animalelor.
Aparatul antijder produce ultrasunete cu o frecventa de 12kHz la intervale de cate 15 secunde timp de pornire si de oprire. Aceasta frecventa foarte mare este perceputa de jderi, care ii afecteaza sistemul auditiv, fortandu-i sa paraseasca suprafata de 50 mp.
 Aceste sunete de inalta  frecventa transmise de aparat  antijder sunt foarte deranjante , astfel  incat aceştia vor evita zona acoperita de aparat antijder.
 
Aparatul antijder este simplu de utilizat, care se introduce in priza 220V / 50Hz, si incepe sa emite semnale acustice la 12 kHz. Este o metoda complet umana si ecologica de a va proteja gospodaria, hambarul, serele, grajdul, mansarda, cosurile de fum, proviziile din pod sau pivnita de actiunea daunatoare a jderilor si dihorilor.
Aparatul nu va dauna animalelor, riscand descompunerea acestora in casa. Deasemenea, nu foloseste substante toxice, nu produce fum, si este silentios, putand fi folosit pe toata durata zilei. 
Lungimea cablului de alimentare aparat antijder este de 1,5 m
Dimensiunile acestui aparat antijder: 124x70x30mm
Pretul aparatului antijder este 155.26 Ron cu Tva. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT