miercuri, 6 iunie 2012

Lupta impotriva paianjenilor

Paianjenii fac parte dintre cele mai periculoase insecte gasite in interiorul unei icaperi, care sa va spulbere ambianta familiei Dvs.
Sunt diferite specii de paianjeni, care sunt daunatoare pentru vietile omenesti.
In afara, ca acesti paianjeni cauzeaza probleme de sanatate pentru om, creaza si  straturi subtiri de panza in locuri intunecoase care este inestetic in casa Dvs. Unele specii prin muscatura lor  pot provoca infectii grave, deoarece saliva lor secreta venin. Prin urmare, acestei probleme trebuie sa dati importanta deosebita de a indeparta acesti paianjeni de casa Dvs. Aceste creaturi cu opt picioare, in general, sunt nocturne si vaneaza noaptea.
In prezent, paianjenii se intalnesc pe toate continentele, cu exceptia Antarctidei. Paianjenii prefera un mediu tropical, dar se regasesc si in paduri, in regiunile alpine, chiar si in bazienele acvatice. Deosebirea lor, fata de alte animale denota faptul, ca ei contruiesc plase din matase.
In general, paianjenii nu sunt periculosi pentru oameni. Ei ii musca doar pentru a se apara. Muscatura lor nu este mortala, dar provoaca dureri.
Totusi din cauza veninului, muscatura unor specii poate fi fatala.
Speciile genurilor Loxosceles si Latrodectus sunt printre cei mai veninosi paianjeni araneomorfi. Ei sunt retrasi si ataca oamenii doar cand sunt amenintati.
Speciile Atrax, unele din cele mai agresive din Australia, au cauzat moartea a 13 persoane.
Un alt gen de paianjeni periculosi este Phoneutria, dar datele cu privire la pericolul pe care-l prezinta sunt putine.

În secolul XX au fost raportate peste 100 de decese umane demonstrate, cauzate de muscatura paianjenilor. Acest numar nu este chiar asa de mare în comparatie cu cel al meduzelor, care au provocat decesul a 1 500 de persoane. Multe cazuri presupuse de muscaturi de paianjen pot reprezenta diagnostice incorecte, care ar face mai dificila administrarea tratamentelor impotriva veninului. Actioneaza fara substante chimice, fara pericole pentru oameni, animale de casa si mediul inconjurator.
Cea mai sigura cale de atac reprezinta folosirea aparatelor cu ultrasunete, care va ofera siguranta familiei Dvs si va indeparta acetsti paianjeni intr-un mod natural. 

Aceste dispozitive electronice impotriva paianjenilor sunt foarte eficiente. Aceste dispozitive contra paianjenilor au devenit recent foarte populare, deoarece  sunt la indemana oricarei persoane, nu necesita, decat introducerea lor in priza si va tine departe de paianjeni, fara sa utilizati insecticid paianjeni.
Fiecare aparat este calibrat la anumita gama de frecventa, unde sensibilitatea paianjenilor este foarte crescuta, aparatul paianjeni schimba frecventa automat intre 7 kHz şi 14 kHz.
Aria de actiune a aparatului paianjeni este de  30 mp in incaperi inchise.Consumul aparatului este de  1W. Se alimenteaza la  230V AC – 50Hz·  

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT