joi, 28 iunie 2012

Cum sa ne aparam impotriva dihorului?

Dihorii locuiesc in poduri, camari de lemne, locuri parasite de oameni. Daca se infiltreaza intr-o crescatorie de pasari, ataca in primul rand ouale, dupa care puii  pe care ii prind pentru proprii lor pui, nelasand in viata nici macar pasarile adulte.
In anul 2004, din primavara pana in luna octombrie, au produs daune majore in crescatoriile de pasari, fazani si pauni din Ungaria. Au reusit sa scoata, printr-un orificiu de 6 cm, catarandu-se pe plasa de sarma, o pereche de fazani si au reusit sa traga un fazan salbatic de 1.5 kg. Nereusind sa il duca, au lasat corpul fara cap in mijlocul gardului. Intr-o singura noapte au decimat si puii, resturile acestora fiind gasite pe acoperisul crescatoriei.



Cum sa ne aparam impotriva acestui animal periculos?

Ca metode de protectie a aparitiei dihorului exista solutia, si anume impiedicarea si intimidarea accesului prin aparat antianimale.  In pod se poate pozitiona un aparat antianimale cu ultrasunete, care au ca efect de alungare.
Aparatul antianimale produce ultrasunete cu o frecventa de 12kHz la intervale de cate 15 secunde timp de pornire si de oprire. Aceasta frecventa foarte mare este perceputa de dihori, care ii afecteaza sistemul auditiv si sistemul nervod central, fortandu-i sa paraseasca suprafata de 50 mp.
 Aceste sunete de inalta  frecventa transmise de aparat  antianimale sunt foarte deranjante, astfel  incat aceştia vor evita zona acoperita de aparat antianimale.

Aparatul antianimale se utilizeaza usor, se introduce in priza 220V / 50Hz, aparatul antianimale va incepe sa emite semnale acustice la 12 kHz, unde sensibilitatea dihorilor este foarte crescuta.   
Este o metoda complet umana si ecologica de a va proteja gospodaria, grajdul, mansarda, podul, cosurile de fum, proviziile din pod sau pivnita de actiunea daunatoare a dihorilor.

Aparatul antianimale nu va dauna animalelor Dvs. Deasemenea, nu foloseste substante toxice sau chimice, nu produce fum, si este un aparat antianimale silentios, putand fi folosit pe toata durata zilei. 
Lungimea cablului de alimentare aparat antianimale este de 1,5 m
Dimensiunile acestui aparat antianimale: 124x70x30mm
Pretul aparatului antianimale este 155.26 Ron cu Tva.
Aparatul antianimale avand spectru larg, actioneaza eficent atat contra dihorilor, jderilor cat si rozatoarelor. 

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT