luni, 25 iunie 2012

BR4 va indeparteaza pasarile de pe o raza de 0.5 hectar

BR-4 este un aparat pasari este proiectat, pentru a face fata infestarilor de pasari intr-un mod ecologic, fara poluanti sau produse chimice. Prin aceasta metoda umana si ecologica se va rezolva problema acestor pasari nedorite fara a le face vreun rau acestora sau altor vietati.
Acest aparat pasari foloseste sunete preinregistrate naturale ale pasarilor padatoare si, de asemenea, practicile agresive: combinatii de focuri de arma pentru a avertiza pasarile ca se afla in  pericol. 
Emisia sunetelor acustice acestui aparat pasari e considera zona de pericol, cand populatia de pasari scade drastic. Acest aparat pasari emite un semnal pentru pasari sa nu atace zonele protejate.
Acest aparat pasari  se utilizeaza in general pentru controlul pasarilor in zonele agricole si depozite, aeroporturi, etc.
 
BR-14 aparat pasari poate fi montat usor pe un stalp de orice forma sau material de orice forma sau din orice material. Pentru instalare utilizati dispozitivele pentru montare incluse. Unitatea acestui aparat pasari trebuie montata in general in pozitia centrala a zonei controlate.
Difuzoarele acestui aparat pasari sunt amplasate in pozitiile cele mai inalte pentru a asigura difuzarea adecvata a sunetului.
 Pentru modul adaptor de alimentare se conecteaza  unitatea acestui aparat pasari la o sursă de alimentare 220V, care se utilizeaza exclusiv pentru utilizare în interior!
Pentru modul baterie se utilizeaza o baterie de 12V, cu o capacitate de cel putin 45Ah. Durabilitatea aproximativă a bateriei, în medie, este de 5-10 zile. Durata de viaţă a bateriei acestui aparat pasari variază, în funcţie de condiţiile de muncă şi de timp şi ajustări de sunet.
– Pentru performanta cea mai mare a acestui aparat pasari va recomandam setarea butonului de volum pana la maxim, iar butonul de timp la jumatatea intervalului, aproximativ la 10 – 15 minute.
 
Perioada de timp dintre sesiunile de sunet este de aproximativ şapte minute.
Elementul de fotocelula “Senzor” monitorizeaza schimbarile de iluminare. Cand luminozitatea scade (de ex. la apusul soarelui), acest aparat pasari se comuta automat pe modul de noapte. Aceasta inseamna ca, pe timpul noptii, cand pasarile sunt inactive, aparatul este in modul de asteptare. Indicatia “Low BAT” (baterie slaba) se initiaza atunci cand bateria este aproape descarcata (numai atunci cand este utilizat modul alimentare pe baterie). Atunci cand apare aceasta indicatie, aparatul utilizeaza o alerta sonora din 10 in 10 minute. Sistemul poate functiona in modul “Baterie scazuta” timp de 2 ore, dupa care trece automat in modul asteptare (nu va functiona pana cand bateria este reincarcata sau inlocuita).
Atunci cand aparatul este in modul de asteptare din cauza luminozitatii scazute sau sau cu alerta sonora de baterie slaba sunetul protector nu se a activa. Acest lucru va impiedica descarcarea completa a bateriei.
Raza de actiune a acestui aparat pasari este  de la 0.44 la 0.5  hectare.
Acest aparat pasari poate functiona la temperaturile negative si pozitive  de la -10 ° C la 40 ° C.
Consum de energie la acest aparat pasari este de     aprox. 20W
Dimensiunile acestui aparat pasarieste de  200 x 260 x 100 mm 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT