miercuri, 13 iunie 2012

Pasarile daunatoare pot cauza degradarea habitatelor

Aparitia gripei aviare in lumea intreaga nu mai este o intrebare, ci un fapt real!
Protectia de aceasta boala este necesara si din punct de vedere statal şi personal. Unele specii de pasari sunt protejate de lege, din cauza ca sunt pe cale de disparitie, dar nu este indicata uciderea pasarilor, deoarece cadavrele pasarilor pot transmite boala! Este nevoie numai de o protecţie sigura si prin acesta se evita si pericolul de contaminare.
Ati observat vreodata cum reacţioneaza o pasare la luminile, care se aprind brusc?
 
Va recomandam impotriva pasarilor aparatul anti pasari cu lampa stroboscopica
Lampa stroboscop pentru protectie impotriva pasarilor se foloseste tocmai de aceasta reactie. Lampa stroboscop impotriva pasarilor emite lumini, cu care pasarile nu se pot obisnui (porumbeii, randunici, vrabii), deci nici nu se pot odihni, impiedicandu-i astfel sa se adaposteasca la noapte.
Aparatul anti pasari cu lampa stroboscopica este potrivita pentru protectia spatiilor interioare, halelor de productie, atelierelor impotriva pasarilori, aleile, curtea, terasa, gradina de vizitele nedorite ale acestor pasari şi mai ales de pagubele pe care le lasa in urma lor. 
 
Alarma este declansată de senzorul de midcare incorporat. Se poate opta intre alarma acustica foarte puternica, alarma cu ultrasunete şi iluminare tip blit impotriva pasarilor.
Aparatul anti pasari poate fi utilizat atat în interior cat si in exterior.
Sursa de alimentare a aparatului impotriva pasarilor este de 6 V/DC (4 x baterii tip D 1,5 V – nu sunt incluse în pachet)
Unghi detecţie a aparatului anti pasari este de  90° in forma unui con si lungimea laturilor de 8m, raza de actiune a aparatului anti pasari 40 m².
Raza de detectie la senzor de mişcare: aprox. 8 m.
 
Aparatul impotriva pasarilor emite ultrasunete la gama de frecventa intre 16 – 27 kHz. Presiunea solonra a alarmei este de  120 dB.
Dimensiunile aparatului impotriva pasarilor: 205 x 110 x 215 mm
Pretul aparatului anti pasari este 218.68 Ron cu Tva.
Aparatul anti pasari are efect multilateral, avand efect si impotriva cainilor, pisicilor si iepurilor.
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT