marți, 19 iunie 2012

Sonic BirdChaser alunga pasarile daunatoare

Sunt momente in care pasarile obisnuite care stau pe langa gospodariile oamenilor, cum ar fi randunelele, graurii, vrabiile si altele pot deveni suparatoare. Pasarile pot manca fructele din pomii fructiferi si in general pot avea actiuni daunatoare asupra gospodariilor. Este cunoscut faptul ca pasarile sunt purtatoare de purici, capuse si acarieni care la randul lor pot transmite boli oamenilor si animalelor domestice.
 
O solutie ecologica si umana de alungare a pasarilor daunatoare, fara a le face rau acestora sau altor vietati este folosirea aparatelor cu sunete specifice pasarilor pradatoare, sunete menite sa panicheze si sa alunge pasarile daunatoare din raza de actiune a aparatului.
 
Un astfel de aparat impotriva pasarilor daunatoare este dispozitivul Sonic BirdChaser care foloseste principiul trilurilor si sunetelor pasarilor pradatoare (vulture, bufnita, soim, etc.) pentru a tine la distanta pasarile din diverse specii. Acest aparat antipasari nu provoaca rani pasarilor, nu le omoara, ci doar le induce o senzatie de teama, teama fata de pasarile pradatoare pe care o au in mod natural.
 
Daca aveti probleme cu randunelele, graurii, ciorile, vrabiile si alte specii de pasari daunatoare, daca acestea va distrug pomii fructiferi sau alte culturi, atunci solutia este Sonic BirdChaser, aparat care se recomanda in special in mediul rural sau in medii mai linistite, unde traiesc in mod natural si pasari pradatoare. In mediul urban, datorita poluarii fonice din cauza aglomeratiei de cladiri, masini, fabrici, etc, pasarile pot dezvolta alte capacitati senzoriale si se obisnuiesc rapid cu tot felul de zgomote. Astfel, eficienta acestui aparat poate sa scada in zonele care sunt in permanesta poluate fonic.
 
Pe langa utilizarea acestui aparat anti pasari, dispozitivul Sonic BirdChaser va ajuta in alungarea rozatoarelor de camp si a iepurilor.
Cateva indicatii tehnice si functionale: 

Functionare:
In modul de functionare PIR MODE, in momentul in care este detectata vreo pasare sau alte vietuitoare, dispozitivul declanseaza sunetele de primejdie pentru a speria intrusul, LED-ul ce indica functionarea aparatului arde continuu.
In modul de functionare AUTO, LED-ul indicator clipeste.
 
Date tehnice:
Raza de detectare: maxim 10 m
Aria de actiune : pana la 400 mp (volum maxim, in mod “AUTO”)
Nivel sonor max.: 120 dB
Alimentare: adaptor 220 V -  50 Hz

Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT