marți, 26 iunie 2012

BR-30 aparat alungat pasari pentru controlul pasarilor in zonele agricole /depozite

BR-30 este un  aparat alungat pasari, pentru indepartarea lor intr-un mod ecologic, fara poluanti sau produse chimice.
Acest aparat alungat pasari utilizeaza sunete preinregistrate naturale ale pasarilor padatoare si, de asemenea, practicile agresive:combinatii de focuri de arma pentru a avertiza pasarile ca se afla in primejdie. 
Emisia sunetelor acustice acestui aparat alungat pasari se considera zona de pericol, cand scad numarul pasarilor in acea zona. Acest aparat alungat pasari emite un semnal pentru pasari sa se indeparteze de zonele protejate.
Acest aparat alungat pasari  se foloseste pentru controlul pasarilor in zonele agricole si depozite, aeroporturi, etc.
 
 
BR-33 aparat alungat pasari se poate prinde de un stalp de orice forma sau material de orice forma. Pentru instalare utilizati accesoriile pentru montare incluse. Unitatea acestui aparat alungat pasari se moneaza in partea centrala a zonei controlate.
Difuzoarele acestui aparat alungat pasari sunt pozitionate in pozitii adecvate pentru  a asigura difuzarea puternica a sunetelor.
In cazul in care doriti sa utilizati conectarea  unitatii acestui aparat pasari la o sursă de alimentare 220V, veti folosi adaptorul exclusiv pentru interior!
Pentru modul baterie se utilizeaza o baterie de 12V, cu o capacitate de cel putin 45Ah. 
 
Durabilitatea aproximativă a bateriei, în medie, este de 5-10 zile. Durata de viaţă a bateriei acestui aparat alungat pasari variază, si depinde  de condiţiile de muncă şi de timp şi ajustări de sunet.
– Pentru performanta cea mai mare a acestui aparat alungat pasari va recomandam setarea butonului de volum pana la maxim, iar butonul de timp la jumatatea intervalului, aproximativ la 10 – 15 minute.
 
Perioada de timp dintre sesiunile de sunet este de aproximativ şapte minute.
Elementul de fotocelula “Senzor” sesizeaza schimbarile de iluminare. Cand luminozitatea scade (de ex. la apusul soarelui), acest aparat alungat pasari se comuta automat pe modul de noapte, cand activitatea pasarilor este nula. Indicatia “Low BAT” (baterie slaba) apare, cand bateria este aproape descarcata si aparatul preda o alerta sonora din 10 in 10 minute. Unitatea acestui aparat alungat pasari  poate functiona in modul “Baterie scazuta” timp de 2 ore, dupa care trece automat in modul asteptare.
Raza de actiune a acestui aparat alungat pasari este  de la de la 2,5 la 3 hectare.
Acest aparat alungat pasari poate functiona la temperaturile negative si pozitive  de la -10 ° C la 40 ° C.
Consum de energie la acest aparat alungat pasari este de  aprox. 40W 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT