luni, 4 iunie 2012

Cum protejam curtea casei de caini si pisici ?

Aparatul cu alarma si lumina stroboscopica impotriva cainilor, pisicilor si altor animale si pasari ne ajuta sa protejam curtea casei de animalele nedorite. Acest aparat anti pisici/caini  are un senzor infrarosu pt. detectarea miscarii (PIR). Odata depistata activitate, acest aparat va pune in functiune, in functie de setarile dorite, fie o alarma puternica, fie un val de ultrasunete perceput doar de animale, fie un puternic si orbitor flash, fie toate deodata. 

 
Aparatul anti caini/pisici este destinat uzului exterior, si este special conceput pt. a va ajuta in limitarea animalelor in anumite zone, in care nu doriti sa permiteti accesul cainilor, pisicilor, pasarilor, etc. Va puteti proteja gradinile de flori sau gradinile de legume, zona piscinei, zona de joaca a copiilor, gazonul din fata casei, etc.
 
Este o metoda umana de a limita accesul animalelor precum caini sau pisici in anumite locuri. Ultrasunetele nu sunt percepute de oameni, doar de animale. Nu le va afecta sanatatea, in schimb le va cauza un real discomfort, obligandu-i sa paraseasca zona acoperita de aparat. Alarma audio poate fi auzita si de om. Flashul orbitor poate actiona deasemenea in paralel cu alarma si cu ultrasunetele, asigurand o eficienta si mai buna a aparatului, speriind pasarile sau animalele. 
 
Aparatul poate fi montat oriunde in exterior, datorita alimentarii cu baterii (4 baterii dimensiunea D x 1.5V, neinclusi in pachet). Puteti folosi dispozitivul anti animale oriunde, fara a fi constransi de existenta unei prize. Doar deschideti capacul din spatele aparatului si montati bateriile respectand polaritatea bornelor. Apoi, setati aparatul intr-unul din modurile dorite de functionare. In pachet este furnizat si un adaptor pt. alimentarea la 220V.
Aveti posibilitatea de a regla flashul luminos, fie in pozitia oprit, permanent, sau la detectarea miscarii, cu ajutorul unui buton pozitionat deasupra bateriilor, in partea stanga.
 
Deasemenea, puteti selecta fie modul alarma, fie ultrasunete, fie ambele simultan, cu ajutorul unui buton pozitionat deasupra bateriilor, in partea dreapta.
Inchideti capacul, si pozitionati apoi aparatul in zona pe care doriti sa o protejati. Senzorul va detecta miscare pana la 8 m distanta. Pt. a acoperi o suprafata mai mare, recomandam folosirea mai multor aparate simultan. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT