luni, 11 iunie 2012

Combatere furnicilor din gradina

Indepartarea furnicilor cu ajutorul aparatului anti furnici de inalta calitate, care utilizeaza tehnologia solara in cel mai ecologic mod.
Aparatul antifurnici genereaza  vibratii artificiale de 2 secunde la intervale de 10-30 secunde pauza la o gama de frecventa de 300-500Hz cu auto control.
Aceste vibratii emise de aparat anti furnici au efect pe o suprafata de 700 mp. Raza de actiune a aparatului anti furnici poate varia in functie de consistenta solului.
Furnicile detesta vibratiile pamantului si vor parasi locul resprectiv in cateva zile.
Aparatul anti furnici poate sa functioneze atat la temperaturi foarte joase, cat si la temperaturi ridicate -10 °C – +50 °C.

 
Va recomandam asezarea aparatului anti furnici intr-un musuroi de furnici pentru obtinerea efectelor optime. Se ingroapa in pamant 3/4din aparat anti furnici si se muta comutatorul din pozitia 0 in pozitia I pentru a pune aparatul anti furnici in functiune
Aparatul anti furnici functioneaza cu un acumulator  (AA) tip Ni-Cd de 12V si 950 mA
Bateriie solare au durata lunga de viata, in jur de cinci ani.
Bateriile solare sunt concepute in asa fel incat sa furnizeze energie chiar si in conditiile mai multor zile succesive fara soare.
 
Pot sa suporte un numar mare de cicluri (in jur de 300) incarcare/descarcare, descarcarea putandu-se face pana la 80%, fara a altera functionarea normala a bateriei.
Carcasa aparatului anti furnici este confectionat dintr-un material solid, rezistenta la intimperii.
Acest aparat anti furnici se poate utiliza in spatii deschise, pe camp, in gradina populata de furnici.
Modulul de alimentare solar de calitate inalta garanteaza o functionare buna a aparatului anti furnici, chiar si la lumina slaba.
Aparatul anti furnici se incarca imediat chiar si la lumina slaba.
Autonomia acumulatorului rezista pana la 7 zile de functionare continua. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT