vineri, 22 iunie 2012

Aparat SC-19 cu sunte acustice contra porumbeilor

Porumbeii infectati reprezinta un risc real pentru oameni si animale, deoarece ele sunt transportatorii bacteriilor, astfel fiind o sursa de imbolnavire continua. Pe langa boli sunt transportatori de purici, capuse si acarieni, care pot transmite la randul lor oamenilor si animalelor din casa.
Aparatul SC19 contra porumbei detecteaza miscarea porumbeilor  si altori pasari(pescarusi etc), cand vor zbura spre aparat si le respinge emitand zgomote puternice, cu efect de descurajare (similar cu trei focuri de arma). Acest lucru asigura faptul ca aparatul contra porumbei funcţioneaza numai atunci cand este necesar.
Acest aparat contra porumbei impiedica asezarea pasarilor in zona de 60 mp acoperita de aparat.


 
Senzor de miscare al aparatului contra porumbei,  receptioneze pasarile de la o distanta de pana la 10m.
In spatele aparatului contra porumbei exista 2 butoane, pentru reglarea intensitatii volumului sunetelor acustice, dar si pt. reglarea sensibilitatii senzorului de miscare, ce poate varia intre 1 – 10m.
Consumul aparatului contra porumbei in emisie este 10 W si in repaus 8 W.
Echipat cu un difuzor puternic in partea de jos pentru a simula sunetul de 3 focuri de arma.
Aparatul contra porumbei se alimenteaza la orice priza electrica de 220V. Daca se pozitioneaza in exterior, se recomanda protejarea aparatului si a adaptorului de alimentare de orice sursa de umiditate.
Aparatul contra porumbei se poate pozitiona pe balcoane, pe acoperisul casei, in mansarda, etc.
 
Ce pasari poate sa respinga acest aparat contra porumbei?
Acest aparat contra porumbei poate respinge porumbeii si orice tip de pasare de dimensiuni similare sau mai mari. (pescarusi). Sistemul radar al aparatului nu poate detecta pasarile mici (vrabii etc).
 
Aparatul contra porumbei emite un zgomot deranjant?
Aparatul contra porumbei are doua ajustari: un buton pentru volum, care poate fi reglat la un nivel optim si un alt buton pentru a determina distanta pe care trebuie sa detecteze dispozitivul de antipasari.
Dispozitivul poate fi activat accidental in cazul in care detecteaza obiectele în miscare in interiorul zonei de actiune, chiar prin usi si pereti?
Reglati sensibilitatea de la buton un pic spre  marcajul “-” marcat si incercaţi din nou.In cazul in care nu doriti  aparatul contra porumbei sa functioneze pe timp de noapte puteti instala un temporizator programabil. 
 
Magazin.anti-daunatori.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT