miercuri, 27 februarie 2013

Aparatul anti insecte BioMetrixx S100 va protejeaza de tantari

   Vederea tantarilor este diferita fata de cea a omului, in ceea ce priveste spectrul luminos. Tantarii sunt atrasi de lumina in partea de ultraviolete a spectrului luminos. Distrugatoarele de insecte, numite si “insect-killer”-e sau capcane pentru insecte cu ultraviolete, sunt ideale pentru eliminarea tantarilor din spatii de locuit.
bometrixx s100
   Distrugatorul anti insecte BioMetrixx S100 – Killer este echipat cu un tub cu UV de 4 W pentru a atrage si a anihila insectele  zburatoare prin electrocutare avand grilajul metalic, traversat de un curent electric cu voltaj crescut. In momentul cand ating grila sub inalta tensiune, insectele sunt anihilate rapid si igienic. Corpul insectelor zburatoare vor ajunge in cosul de colectare al aparatului de unde pot fi golite si curatate cu usurinta. Consumul de energie este redus, fiind de numai 0,6 wati. Pe drumul spre sursa de lumină, insectele zboară sub grila de înaltă tensiune și sunt ucise rapid.
Domenii de aplicare: in camere de zi, dormitoare, camera copiilor, spatii comerciale, birouri, showroom-uri, magazine, restaurante, corturi, etc.
Acest aparat anti insecte se alimenteaza cu 4 baterii de unica folosinta de tip AA sau 4 baterii reancarcabile de 1.2 V NuMh Mignon (AA). Bateriile reancarcabile se incarca cu un incarcator adecvat. Dispozitivul anti insecte poate functiona, de asemenea, si cu ajutorul portului USB, cand bateriile sunt scoase din aparat. Cablul USB si adaptorul nu este inclus in pachet. Pentru eficacitate maxima este indicat ca acest aparat sa fie amplasat in zone intunecoase.

     Acest insectokiller dispune de un comutator ON si OFF. Pentru a porni aparatul se gliseaza comutatorul in pozitia ON si pentru oprire in pozitia OFF.Pentru curatarea si intretinerea aparatului este necesara deconectarea aparatului  de portul USB sau scoaterea bateriilor.  Zona de colectare a insectelor anihilate se afla in partea de jos a dispozitivului anti insecte. Este indicata curatarea aparatului anti insecte cu peria moale si uscata (inclusa), la intervale regulate.

     Specificatii tehnice BioMetrixx S100:
Sursa de alimentare prin intermediul 4 Mignon (AA) baterii de unica folosinta
sau 4 Mignon (AA) sau prin intermediul portului USB
Bec: 4 x UV-LED
Consum de energie: 0,6 W
Durata de viata a bateriei: aproximativ 16 de ore de utilizare continua
Dimensiune aparat: 19 cm inaltime x 10 cm diametru
.

    Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT