luni, 25 februarie 2013

Modul de functionare a aparatului BioMetrixx S4

     Aparatul solar de protectie produce sunete de inalta frecventa, care sunt abia perceptibile de urechea umana. Aceste sunete de inalta frecenta afecteaza capacitatea auditiva si senzoriala a daunatorilor si in cele din urma ii determina sa paraseasca zona afectata, care este protejata de aparat tantari, si nu deranjeaza sau afecteaza in niciun mod omul. Acest aparat antidaunatori permite reglarea frecventelor intre 7 kHz si 23 kHz, oferind avantajul de a alunga o gama larga de daunatori.
biometrixx s4
    Aparatul S4 este dotat cu un comutator rotativ pentru reglarea frecventei dorite.
Utilizarea frecventelor impotriva daunatorilor:
-7 kHz eficent impotriva tantarilor, impotriva puricilor
-10 kHz eficent impotriva mustelor
-12 kHz eficent impotriva soarecilor, sobolanilor, impotriva gandacilor de bucatarie
-14 kHz eficent impotriva paianjenilor
-20 kHz eficent impotriva cainilor, impotriva pisicilor
-23 kHz eficent impotriva jderilor.
    Aparatul antidaunatori este conceput pentru uz personal si va ofera un grad ridicat de flexibiliate. Datorita panoului solar va ofera independenta fata de sursele de alimentare traditionale.

    Este conceput pentru a face fata infestarilor de tantari, purici, muste, rozatoare, gandaci de bucatarie, paianjeni, caini, pisici si jderi intr-un mod ecologic, fara poluanti sau produse chimice. Este o noua metoda care reprezinta o descoperire inovatoare in combaterea daunatorilor.

Acest aparat tantari are dimensiuni reduse (120 x 65 x 15 mm) si este ideal sa fe amplasat in orice loc unde va confruntati cu daunatori, idel pentru livinguri si dormitoare, subsoluri, mansarde, garaje, foișoare, corturi, etc.

    Modulul solar (3 V / 30mA) performant (siliciu amorf) încarcă acumulatorul NiMh (1 x 1.2V 160 mA) încorporat într-un timp scurt si fără costuri. Timpul de reincarcare dureaza aprox. 5 ore in zilele insorite si 8 ore in cele innorate. Se poate alimenta acest aparat antidaunatori si cu ajutorul Mini USB-lui ( adaptor de 5V, neinclus) legat de un P.C. (Personal Computer).

    Timpul de incarcare cu ajutorul mini USB-lui dureaza aprox. 15 minute. Chiar si în caz de în absenta totală a luminii, rezerva de curent se păstrează aprox. 2 zile în cazul unui acumulator complet încărcat. Consumul de energie este mai mic de 0,8 mA. Timpul de functionare a aparatului incarcat complet este de 48 de ore. Zona acoperita de aparat tantari: aprox. 25 mp
Designul acestui aparat tantari a fost brevetat.

    Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT