marți, 26 februarie 2013

Utilizarea aparatului mobil BioMetrixx S3 impotriva paianjenilor

  Paianjenii fac parte dintre cele mai periculoase insecte intalnite in interiorul unei incaperi, care sa va spulbere ambianta familiei Dvs. Sunt diferite specii de paianjeni care sunt daunatoare pentru vietile omenesti.Paianjenii pot cauza probleme de sanatate pentru om, creaza si straturi subtiri de panze de paianjen in locuri intunecoase care arata inestetic in casa Dvs. Unele specii, prin muscatura lor, pot provoca infectii grave, deoarece saliva lor secreta venin. Prin urmare, acestei probleme trebuie sa-i dati o importanta deosebita, in sensul de a inlatura acesti paianjeni din incaperea Dvs.

biometrixx S3
      Aparatul BioMetrixx S3 a fost conceput pentru a face fata infestarilior de paianjeni intr-un mod ecologic, fara poluanti sau produse chimice. BioMetrixx S3 genereaza sunete de frecventa inalta, cu schimbare automata intre plaja de frecventa 7 kHz si 14 kHz . Aceste sunete sunt partial perceptibile de urechea umana, insa extrem de neplacute pentru paianjeni, afectand capacitatea lor auditiva si senzoriala si in cele din urma ii determina sa paraseasca zona afectata unde este instalat aparatul. Este o noua metoda care reprezinta o descoperire inovatoare in combaterea paianjenilor.

Acest aparat  impotriva paianjenilor va ofera un grad ridicat de flexibilitate din cauza mobilitatii si alimentarii. Va ofera independenta fata de sursele de alimentare traditionale datorita posibilitatii de utilizare a bateriilor reancarcabile micro de puterea 3 x 1.2V NiMH (AAA)  cu o capacitate de 800 mAh sau de unica folosinta de puterea 3 x 1.5 V (AAA). Va recomandam sa utilizati baterii reancarcabile, deoarece acestea pot fi reancarcate prin intermediul USB-lui (neinclus) conectat la un P.C. (Computer personal).

      In momentul reancarcarii lor prin USB este necesar sa lasati ca bateriile sa ramana in unitate. Timpul de reancarcare dureaza 12 ore. Timpul de functionare dupa o incarcare completa este de medie aprox. 12 zile, atunci cand se utilizeaza baterii reancarcabile. Consumul de energie este foarte scazut mai mic de 0.01 W. Puterea sonora a sunetelor emise de aparat anti paianjeni este de 80 dB.

Domenii de aplicare: camere de zi, camere de dormit, subsoluri, terase, rulote, corturi, etc.Aparatul impotriva paianjenilor poate fi utilizat atat in spatii interioare, cat si exterioare. In interior are puterea de acoperire 25 m² si in aer liber intre 3 si 5 m². Dimensiunea aparatului anti paianjeni este de: L 68 x H 75 x D 20 mm.

   Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT