vineri, 15 februarie 2013

Cartita deterioreaza curtile și proprietatile Dvs.

     Cartitele nu sunt considerate rozătoare, dar sunt rude ale insectivorelor, cum ar fi aricii. In căutarea surselor de hrana, cartitele creaza vizuine în peluze, pajiști și loturi deschise. Ele se hrănesc în principal cu râme și larve de insecte. Numai rareori sunt văzute pe sol, au o lungime de la 4 la 9 cm lungime, inclusiv  cu coada, avand blana de culoarea inchisa, gri sau maro. Ochii sunt mici, ca un varf de ac, iar coada și picioarele sunt, de obicei, de culoare roz. Ele nu au nici urechile vizibile. Există șapte specii de cartite, iar unele specii sunt protejate prin lege.

0-combatere-anti-capcane-aparat-cartite-270x135
    Cartita deterioreaza curtile și proprietatile Dvs.
În timp ce sapa vizuinele lor, cartitele dauneaza plantelor si distruge peluzele. Pornind in cautarea alimentelor sau pentru construirea vizuinei, cartitele formeaza un tunel sub peluza, ridicand pamantul cu picioarele cu care sapa si adapostul. Daca solul este afanat, ele pot ridica tunelurile la suprafata,  rata de sapare fiind un 60 cm pe minut. Ele prefera un sol afanat, umed si umbrit de vegetatie.
       Nu sunteti sigur dacă aveți cartite în curtea Dvs?
   Caracteristicile comune ale daunelor ce fac parte din obiceiurilor cartitelor sunt: sfasierea straturilor de flori, radacinilor si lasarea mizeriei in curtea Dvs.! Este important, însă, să identificati corect sursa acestui prejudiciu adus peluzei înainte de a stabili modul de combatere a cartitei din curtea Dvs.

    
Dacă aveți o problemă cu combaterea cartitei, cea mai bună soluție pentru indepartarea cartitei de pe proprietatea dumneavoastră este prin intermediul aparatelor cu vibratii. Acesta este modul cel mai eficient de eliminare a invaziei de cartite.
Acest daunator poate fi greu de eliminat și chiar mai greu este sa descurajati revenirea lui. Folosind tehnicile eficiente pentru combaterea cartitei se poate asigura eliminarea si descurajarea revenirii pe proprietatea dumneavoastră.
   Magazin.anti-daunatori este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

101 reguli pentru postarea pe acest blog. Cititi-le si respectati-le!
Regula 1-100: Pastrati un limbaj decent
Regula 101: VREO = OK; VRE-O = NOT